1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Maç sonrası teknik adamlar konuştu: 35 derecede maç oynamak riskli
Maç sonrası teknik adamlar konuştu: 35 derecede maç oynamak riskli

Maç sonrası teknik adamlar konuştu: 35 derecede maç oynamak riskli

Mavi beyazlı oyuncuların iyi mücadele ettiğini ifade eden Kutlu, “Bandırma gibi bir yerde 35 derecede saat 17.00’de maç oynatmak her iki takım için de oldukça riskli bir durum. Federasyon’un bu işe bir çözüm bulması gerekiyor” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Bandırmaspor ile Erzurumspor FK’nın karşılaştıkları Trendyol 1.Lig müsabakasının ardından her iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
 

 

35 derece sıcakta maç
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu 2024-2025 sezonunun Erzurumspor’a , tüm takımlara ve Türk futboluna hayırlı olmasını diledi.
 Kutlu, maçla ilgili değerlendirmesinden önce 35 derece sıcakta maç oynatılmasının riskli olduğunu söyledi. Kutlu “ Maça geçmeden önce maçın saatiyle alakalı bir kaç şey söylemek istiyorum. Bandırma gibi bir yerde 35 derecede saat 17.00’da maç oynatmak her iki takım içinde oldukça riskli bir durum. Federasyon’un bu işe bir çözüm bulması gerekiyor” diye konuştu.
Kutlu daha sonra şunları kaydetti: 
 

 

“Tüm bu şartlara rağmen iki takımın oyuncularını tebrik ederek başlamak istiyorum. Büyük efor sarf ettiler.
 

 

Açıkçası oyun olarak iki takımda birbirine üstünlük kuramadı. Golü veya golleri atanın kazanacağı bir maç vardı ortada nitekim öyle de oldu. Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden ve oldukça iyi transferler yaptığını söyleyebilirim.
 

 

Ligin ilk maçını kazanmak istiyorduk olmadı. Önümüzde Ankaragücü maçı var. Tüm hazırlıklarımızı yapıp kazanmak istiyoruz. İnşallah en kısa sürede yeni arkadaşların aramıza katılacağını düşünüyorum. Ligin ilerleyen haftalarında çok daha iyi bir görüntü vereceğimizi düşünüyorum.
 

 

Ben açıkçası hakemlerle ilgili çok konuşan biri değilim. Konuşsam da maçın sonucuna bakmaksızın genellikle yapıcı konuşurum. Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim, bazı hakem arkadaşlarımızın camialarla veya kişilerle problemleri olabiliyor, bunu sürdürmemeleri gerekiyor.
 

 

Bugün maalesef sahada anlam veremediğimiz şeyler oldu. VAR hakemi pozisyonu izle diyor, hakem arkadaş en 5 dakika sahada dönüyor, izlemeye geliyor yine orada da en dört, beş dakika izliyor. Bu kadar açık bir pozisyonda neyi bu kadar izlediğini açıkçası ben merak ediyorum. Futbolcumuz Furkan Özhan’a yapılan bir müdahale var açıp bir bakın net penaltı. Ligin ilk maçından bunların konuşulmaması gerekiyor. Her ne kadar puan kaybetmiş olsakta, oyuncularımı bu sıcak havada gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Bandırma’da bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum.”
 

 

Bandırma cephesi
Bandırmaspor'da teknik direktör Mustafa Gürsel, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İnşallah bundan sonraki süreçte de iyi oyunla beraber güzel sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız." dedi.
 

 

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel, yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak yeniden Bandırmaspor'da olduğu için mutlu hissettiğini ifade etti. Sezona galibiyetle başlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Gürsel, "İlk maçlarda kazanmak önemlidir, onun için mutluyuz. Tüm camiamıza hayırlı olsun, inşallah bundan sonraki süreçte de iyi oyunla beraber güzel sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız. Yeni bir takımız, amacımız oyun mantalitemizi geliştirerek devam etmek. Gelen taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun, güzel bir galibiyet oldu" ifadelerini kullandı.

 

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.