1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Malatya yeniden Erzurum'a postaladı: Altundağ: Erzurum'a hizmet etmeye devam edeceğim
Malatya yeniden Erzurum'a postaladı: Altundağ: Erzurum'a hizmet etmeye devam edeceğim

Malatya yeniden Erzurum'a postaladı: Altundağ: Erzurum'a hizmet etmeye devam edeceğim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden alınan Murat Altundağ, Erzurum'a döndü. Altundağ'a ERKONUT A.Ş.'de bir oda ve danışmanlık görevi verildi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevindeyken Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne Genel Sekreter olarak giden Murat Altundağ, iddiaya göre ‘imar politikaları’ nedeniyle rahatsızlık uyandırdığı Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in talimatıyla 4 ay sonra görevden alındı.

Malatya medyası iddiaları yazdı!

Kızak bir göreve çekilen Altundağ ile ilgili olarak Malatya medyası, “İddialara göre, Murat Altundağ, son bir aydan bu yana belediyedeki makamına çok az geliyor, telefonunu kapatıyor ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve genel sekreter yardımcıları ile fikir ayrılıklarının işaretlerini veriyordu” haberlerine yer verdi. 

 

Kendi şehrinde tutunamayan ve kızak görevi kabul etmeyen Altundağ, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne geri göndü. Başkan Mehmet Sekmen’e ‘danışman’ olan Altundağ’a ERKONUT A.Ş:’de oda verildi.

 

 

“Yine Yeniden ERZURUM…” paylaşımında bulundu!

 

Altundağ Erzurum’a geldikten sonra yazılı bir açıklama yaparak süreci anlattı. İşte o açıklama:

 

“Değerli kardeşlerim; 6 Şubat asrın depreminde şehrin yüzde otuz yedi yapı stokunu kaybetmiş ve belediyecilik noktasında yapılması gerekli birçok çalışmanın bulunduğu ve kısacası yıkılmış bir Malatya şehrine, şehrin belediyecilikte ihya ve inşası için hizmet etme fırsatı ile kısa süre önce büyükşehir belediyesinde genel sekreter görevine getirilmiştim. Maalesef ki, belediyecilikteki tecrübemi ve bilgi birikimlerimi paylaşacağım imkân sağlanmadığı için görevden ayrıldım. Şehrin hızlı bir şekilde ayağa kalkması için heyecanla başladığım doğduğum ve lise yıllarına kadar yaşadığım şehrime, belediyecilikte ve yöneticilikte tecrübelerimi sunamadığım ve katkı sağlayamadığım için buruk ayrılıyorum. Koltuk ve makam sevdası ile gitmediğim şöyle bilinmeli ki; koltuğa sımsıkı tutunarak çalışma anlayışım olsaydı, ama yasal yetkilerimi kullanarak ama beni tanıyan büyüklerimizin desteği ile uzun yıllar koltukta kalabilirdim. Şahsım, devlete ve millete faydalı olamayan hiçbir makamda ve iş ortamında bulunmam anlayışı ile yetişmiş bulunmaktayım.  Bu itibarla kadim şehir Erzurum’dan ayrılırken binlerce hüzün telefonu aldığım dostlarımla tekrar buluşmanın sevinci içerisinde bulunmaktayım. Yaşanan bu süreçte başta eşim ve oğullarım, ailem olmak üzere, 9 yıldır bana her konuda yanımda ve destek olan, belediyecilikte ileri ufuklar açan çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanım Mehmet Sekmen beyefendiye şükranlarımı sunarım..."

 

 

"Diğer teşekkürü de beni tekrar bağrına basan ve her an yanımda olan, Erzurum’daki arkadaşlarıma, kardeşlerime, dostlarıma, ağabeylerime ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonraki çalışma hayatımda, belediyecilikteki duayen isim kıymetli ağabeyim ve Büyükşehir Belediye Başkanım Mehmet Sekmen beyefendinin iş yükünü hafifletme düsturu ile her daim yanında olarak, Erzurum şehrimize hizmet etmeye devam edeceğim.” Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.