1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. MasterChef'ten bir Erzurumlu geçti
MasterChef'ten bir Erzurumlu geçti

MasterChef'ten bir Erzurumlu geçti

MasterChef Türkiye'de 13 Ekim akşamı yayınlanan eleme bölümünde, birçok kez takım oyunlarında yeteneğini konuşturan Erzurumlu Zübeyde Yaşlak yarışmaya veda eden isim oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Hafta içi her gün 20.00'de TV8'de izleyici ile buluşan MasterChef yarışmasında kıyasıya rekabet sürüyor. İzleyenlerin tutkuyla takip ettiği yarışmada bu haftanın veda eden ismi Erzurumlu Zübeyde Yaşlak oldu. Başarılı oyuncu yarışmada yolun sonuna gelirken geçmişte gösterdiği performansları ile akıllara kazındı.

Fransız tatlıları da yapan Yaşlak, MasterChef'e oğlunun başvurusu ile katılmış, ilk turda lor dolması yaparak şeflerden üç evet almayı başarmıştı. Ayrıca süt helvası düellosunda rakiplerini geride bırakarak bir üst tura yükselen Yaşlak, ana kadro seçmelerinde rakiplerini sollayarak  Masterchef 2024'ün ana kadrosuna girmeyi başarmıştı.

Erzurumlu Zübeyde, özellikle takım oyunlarında gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirmiş ve birçok kez liderliği göğüslemişti. Dün akşam oynanan eleme yarışında potaya giren başarılı kadının sunumu, diğer yarışmacılara kıyasla daha düşük not aldı ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Zübeyde Yaşlak Kimdir?

Yarışmaya İstanbul Beylikdüzü'nden katılan Zübeyde Yaşlak, 41 yaşında ve 3 çocuk annesi. 17 yıldır aşçılık mesleğiyle ilgilenen Yaşlak, Erzurum'da kendi açtığı iş yerini 6 yıl işlettikten sonra İstanbul'a gelmiş ve farklı kurumlarda aşçı olarak çalışmaya başlamıştır.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.