1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP TBMM Grup Danışmanı Bahçeli'yi eleştirdi, görevine son verildi
MHP TBMM Grup Danışmanı Bahçeli'yi eleştirdi, görevine son verildi

MHP TBMM Grup Danışmanı Bahçeli'yi eleştirdi, görevine son verildi

MHP TBMM Grup Danışmanı olarak görev yapan Oğuzhan Güngör, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Öcalan çağrısını eleştirdiği için görevden alındı.

A+A-

Gazete Güncel- MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, 'Öcalan, DEM grubunda silah bırakma çağrısı yapsın' açıklaması gündem olmaya devam ediyor. Bahçeli'nin açıklamalarını eleştiren MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör görevinden alındığını duyurdu. 

Güngör paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Az önce Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki görevime son verildiği tarafıma tebliğ edilmiştir. Bundan 24 sene önce Türk Milleti’nin sesi olan rahmetli babama uygulanan yöntem, tarafım için de söz konusu olmuştur."

Oğuzhan Güngör’ün babası MHP eski İçel Milletvekili Ali Güngör, Öcalan’ın idamının ve af tartışmalarının yaşandığı günlerde Bahçeli’nin yüzüne yaptığı konuşmanın ardından partiden ihraç edilmişti.

MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör ise Bahçeli için isim vermeden şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bebekleri katleden yenidoğan çetesine nazire yaparcasına en büyük bebek katilinin Gazi Meclisimizde muhatap alınmasını izleyecek kadar çaresiz de cesaretsiz de değiliz! Biz bu davanın sahipleri buna izin vermeyiz.”

(SOSYAL MEDYA)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.