1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Milli Eğitim Bakanı Tekin, Robot Yarışmasında
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Robot Yarışmasında

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Robot Yarışmasında

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Atatürk Üniversitesinin akademik yılı açılış törenine katıldıktan sonra Erzurum’da düzenlenen 6. Uluslararası MEB Robot Yarışması'na katılan öğrencilerin projelerinin yer aldığı stantları gezdi.

A+A-

Gazete Güncel- 16. Uluslararası Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Robot Yarışması, Erzurum'un ev sahipliğinde başladı. Türkiye’nin ve dünyanın en büyük robot yarışması olan 16. Uluslararası MEB Robot Yarışması Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda düzenlenen törenin ardından açıldı.

 

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in , Atatürk Üniversitesinin akademik yılı açılış törenine katıldıktan sonra 6. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda yarışan gençleri de ziyaret etti.

 

 

2 bin 687 robot ve 6 bin 691 öğrencinin katıldığı MEB Robot Yarışması'na katılan öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, yapılan projeleri inceledi. Stantları tek tek gezen Bakan Tekin, katılımcı öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Tekin, öğrencilerin fotoğraf çektirme taleplerini kırmadı.

 

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.