1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Milyarlık arsa! İstanbul'da plazaların arasındaki kavşağın sahibi aranıyor!
Milyarlık arsa! İstanbul'da plazaların arasındaki kavşağın sahibi aranıyor!

Milyarlık arsa! İstanbul'da plazaların arasındaki kavşağın sahibi aranıyor!

Maslak'ta plazaların arasındaki kavşağın sahibi aranıyor. 3 sahibi olduğu ortaya çıkan 548 metrekarelik milyarlık arsanın sahiplerinin bulunması için defalarca gazeteye ilan verildi. Eğer sahipleri bulunmazsa o arazi 3 ay içinde devlete geçecek.

A+A-

Gazete Güncel- İstanbul Maslak'ta plazaların arasında olan bir kavşak, ilginç bir haberle gündemde. Çünkü o kavşağın sahibi aranıyor. Kavşağın bulunduğu alan, yani arsa, 3 kişinin üzerine görünüyor ancak sahipleri ortada yok. Bulunamazlarsa da o alan hazineye devredilecek. İşte detaylar...

k1

 

ATV Haber'de yer alan habere göre; gazeteye defalarca ilan verildi ve İstanbul'un göbeğindeki o kavşağın sahibi aranıyor.

3 SAHİBİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İstanbul'un kalbinin attığı yerde her gün binlerce kişinin gelip geçtiği Maslak'ta, o kavşak da dahil olmak üzere 548 metrekarelik alanın 3 sahibi var. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ortak çalışmasıyla bu özel arazinin sahibi aranıyor.

k2

SAHİPLERİ BULUNMAZSA 3 AY İÇİNDE ARAZİ DEVLETE GEÇECEK

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından aranan 548 metrekarelik parselin 3 sahibi adeta bir sırdan ibaret. Plazaların arasındaki 548 metrekarelik bu özel alan için 3 tapu sahibi olduğu belirlendi. Bu tapu sahiplerinin bulunması için de gazetede defalarca ilan verildi. Kim varsa o sahiplere ulaşılması için de tebliğ edildi. Çünkü eğer bulunmazsa 3 ay içinde o arazi devlete geçecek.

k3

DAVA 16 ARALIK'TA GÖRÜLECEK

Gaiplik nedeniyle Hazine adına tescil davası 16 Aralık'ta görülecek. O tarihe kadar sahiplerinin ortaya çıkması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.