1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Narin cinayetinde yine bir ''biliyorum ama söyleyemem'' krizi
Narin cinayetinde yine bir ''biliyorum ama söyleyemem'' krizi

Narin cinayetinde yine bir ''biliyorum ama söyleyemem'' krizi

AK Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen yazar Cem Küçük Diyarbakır'da kayıp olarak aranırken cansız bedeni 19 gün sonra bir çuvalın içerisinde dere yatağına gizlenmiş olarak bulunan minik Narin'le ilgili "Abisi bir şey yaparken Narin görüyor, ben söyleyemiy

A+A-

Gazete Güncel- Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin G.’ın, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunmuştu. Olayla ilgili aile üyelerinin de dahil olduğu itirafçı ve amca tutuklanırken anne ve babanın da tutuklanması talep edilmişti.

Cem Küçük​'ün canlı yayında savcılık kayıtlarına ulaştığını belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cinayetin arkasında Narin G.​'ın abisi Narin G.'ın yer aldığını belirtti. 19 yaşındaki E.G.'in bir şey yaptığı sırada bu olayın Narin tarafından görüldüğünü ve Narin'in bu durumu başkalarına söyleyeceğinden korkarak onu boğmaya başladığını ifade etti. Narin'in yüzünde boğulma izleri tespit edildiğini, E.G.'in ise yüzünde ve boynunda Narin'in tırnak izlerinin bulunduğunu kaydetti.

"Savcılık ifadelerinde 19 yaşındaki abi Narin G. bir şey yaparken Narin'e yakalanıyor. Narin'in gördüğünü gören ve bunu söyleyeceğinden çekinen abi abi Narin'i boğazlıyor. E.G.'in yüzünde tırnak izleri var. Kızımızın yüzünde de boğma izleri var. Annesi de olayı orada görüyor. Savcılık kızın ölümünde annenin yardım edip etmediği konusunda muallakta sadece. Savcılardan biri annenin yardım ettiğini düşünüyor.

 "ANNE, AMCAYI 3 DEFA ARADI AMA İFADESİNDE HATIRLAMIYORUM DEDİ"

Anne kızının öldüğünü görünce anne panikliyor. Baba şehir dışında, o sıra ailenin reisi amca S.G. olarak görülüyor. Yaşanan olay sonrası anne amcayı 3 defa arıyor. Savcı 'Sen 3 defa eşinin kardeşini neden aradın?' diye sorduğunda 'Neden aradığımı bilmiyorum' dedi. Narin, 15.40 gibi öldürülüyor, amca S.G. da 16.00 gibi oluyor. Amca kızın cesedini alıyor ve yanında çalışan N.B.'a veriyor. Bu arada N.B. ile birlikte F.G. (Narin'in amcası), M.G. (Narin'in yengesi), M.A. (S.G.'ın işçisi) kızı alıp çuvala koyuyorlar ve dereye bırakıyorlar.

'İTİRAFÇIYI KURBAN OLARAK SEÇTİLER'

"Saat 16.30 gibi S.G.'ın hesabından 200 bin TL para çekiliyor. Savcıların varsayımına göre toplamda 10 kişi bu olayı biliyor. Daha sonra kendi aralarında konuşup kurban olarak itirafçıyı seçiyorlar ve olayı kapatmak istiyorlar. Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmüyorlar. N.B. Güran'ın maddi durumunun iyi olmadığı biliniyor. Annenin, amcanın, abinin ve itirafçının telefonlarındaki her şey silinmiş. Sosyal medya yazışmalarında bile bir şey çıkmamış. Olayın durumu aslında budur. Amcanın anne ile bir ilişkisinin de olmadığı bana söylendi."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.