1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Narman'ın perileri dereceye giremedi
Narman'ın perileri dereceye giremedi

Narman'ın perileri dereceye giremedi

Erzurum U18 Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Yakutiye 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda yapılan müsabakalar sonunda Zeytinburnu Belediyespor şampiyon oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan U18 Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonası, Erzurum Yakutiye 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu ve 500’lük Buz Hokeyi Salonu’nda yapıldı. Çayyolu’nun ligden çekilmesi sonucu 6 takım mücadele etti. Narmanspor’un dereceye giremediği ligde şampiyon Zeytinburnu Belediyespor oldu. İkinciliği Buzadam Spor Kulübü kazanırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ise üçüncü sırada yer aldı.

U18 Genç Kadınlar Ligi Şampiyonu Zeytinburnu

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “Aynı anda Erzurum Yakutiye 3000 kişilik ve 500 kişilik buz pistinde oynanan final ve ikincilik maçlarının sonucunda Buzadam ikinci, İstanbul BB üçüncü oldu. Tüm takımlarımızı gösterdikleri büyük çaba ve üstün performanslarından dolayı tebrik ederiz.” İfadelerine yer verildi.

Çakmur ve Uncular kupa verdi

Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Erzurum  Gençlik ve Spor  İl Müdürü Levent Çakmur  ile Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serap Uncular tarafından verildi. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, “Erzurum olarak U18 Genç Kadınlar Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptık. Dereceye giren takımları tebrik ediyorum. Şampiyonluk ipini göğüsleyen Zeytinburnu Belediyespor kulübüün yönetimini, teknik heyetini ve sporcularını kutluyorum” diye konuştu.

Şampiyon olan Zeytinburnu Belediyespor kulübü sporcuları şampiyonluğun coşkununu Erzurum’da yaşadı.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.