1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Öksüz'den ilginç çıkış!
Öksüz'den ilginç çıkış!

Öksüz'den ilginç çıkış!

Yakutiye Belediyespor Teknik Patronu Kurtulay Öksüz, “İşte 2011 doğumlu yaş grubumuz. Sizlere bir tavsiyem var, bu yıldızları şuanda bedava izleyebilirsiniz ama üç beş sene sonra para verip izlersiniz” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Serkandaş Sigorta Erzurum U13 Yaş Grubu müsabakaları tam gaz devam ederken, 3 Temmuz Stadı adeta renk cümbüşüne dönüyor. Tam bir şölen havasında geçen futbol maçlarında geleceğin yıldızları hünerlerini sergiliyor. Futbol şöleninin iddialı takımlarından biri olan Yakutiye Belediyespor’un Teknik Direktörü Kurtulay Öksüz ilginç açılamalarıyla dikkat çekti.

Bu sezon yardımcıları Sadrettin Deniz, Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe nezaretinde üç ayrı yaş kategorisini il birincisi yaparak gruplara taşıyan, hatta U15 yaş takımının grupları geçmesini sağlayan Yakutiye Belediyespor Teknik Patronu Kurtulay Öksüz, futbolseverlerin dikkatini çeken bir paylaşım yaptı.

Yakutiye Belediyespor’un tecrübeli hocası Kurtulay Öksüz,  “İşte 2011 doğumlu yaş grubumuz. Sizlere bir tavsiyem var, bu yıldızları şuanda bedava izleyebilirsiniz ama üç beş sene sonra para verip izlersiniz” dedi.

3 Temmuz Stadı’nda şöleni

Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin organize ettiği U13 Yaş Futbol Şöleni 3 Temmuz Stadı’nda devam ediyor. Renk cümbüşünün yaşandığı turnuvada geleceğin futbol yıldızları izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Gol şov yaptı

Futbolda üç ayrı yaş kategorisinde 2023-2024 sezonu şampiyonu olan ve Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off oynayan Kurtulay Öksüz Sadrettin Deniz Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe yönetimindeki  Yakutiye Belediyespor, U13 yaş grubunda da iddialı. Yakutiye temsilcisi, Abdurrahim Aslan ve Turgay Güngör’ün Palandöken Belediyespor’unu 5-1 mağlup etti.

4. haftanın bir diğer müsabakasında Engin Deniz'in Yolspor’u ile Adem Çevik yönetimindeki Olimpik Adımlar Spor karşılaştı. Turuncu-siyahlılar karşısında 1-0 galibiyet elde eden Olimpik Adımlar Spor haftayı 3 puanla kapattı. Mavi-beyazlılar galibiyet sevincini yaşadı.

Antrenör Kamil Korkmaz yönetimindeki Demirspor, Fatih Şengül nezaretindeki Alfa Dinamik Spor’u 6-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Mavi-lacivertli ekip, rakibine yarım düzine gol atmanın coşkusunu yaşadı.

İdmanyurdu küllerinden doğuyor

Yıların deneyimli antrenörleri Sultan Murat Bülbül ve Fetullah Elem yönetimindeki Erzurum İdmanyurduspor, liglerimizin bir diğer tecrübeli antrenörü  Günay Kaya ile yardımcısı Ahmet Tanas nezaretindeki Erzurum 1968 Spor’u 4-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Mavi-beyazlılar, yaş grubunda iddiasını devam ettirdi.

Harbiş-Şehir maçında heyecan vardı gol yoktu

Antrenör Murat Alemdaroğlu yönetimindeki Harb-iş spor, Antrenör Şahin Balta yönetimindeki Erzurumşehir Spor Kulübü  ile karşılaştı. Müsabakada her iki takımın gol atma girişimleri sonuçsuz kalınca müsabaka 0-0 sonuçlandı. Oldukça heyecanlı geçen mücadelede tek eksik goldü. Her iki ekipte 1’er puanla sahadan ayrılarak puanları paylaştı.

Günün son müsabakasında Serkan Deniz'in Yıldızkent Sporu ile Fatih Kula' nın Erzurum spor FK karşılaştı. Müsabakayı Erzurum spor FK 4-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.