1. HABERLER

  2. SPOR

  3. PAOK Başkanı kritik maçı ‘milli mesele’ ilan etmişti: Beşiktaş’tan PAOK’a karşı atak!
PAOK Başkanı kritik maçı ‘milli mesele’ ilan etmişti: Beşiktaş’tan PAOK’a karşı atak!

PAOK Başkanı kritik maçı ‘milli mesele’ ilan etmişti: Beşiktaş’tan PAOK’a karşı atak!

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Beşiktaş’ın 25 Ağustos’ta deplasmanda karşılaşacağı PAOK Beşiktaş maçını Yunan klubü başkanı 'milli mesele' haline getirip, kritik mücadelenin şifresiz yayınlanacağını açıklamıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye'de de Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Beşiktaş’ın PAOK maçının şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Beşiktaş’ın PAOK ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu karşılaşmasının şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Sevgili sporseverler, sesinizi duyduk, mesajlarınız yerine ulaştı. Temsilcimiz Beşiktaş’ın 25 Ağustos’ta PAOK ile oynayacağı karşılaşma Kanal D’de yayınlanacak. Temsilcimiz Beşiktaş’a yürekten başarılar diliyorum” dedi.

kasapoglu.jpg

PAOK BAŞKANI KRİTİK MAÇI 'MİLLİ MESELE' İLAN ETMİŞTİ

Kritik maç öncesi Yunan ekibinin başkanı Ivan Savvidis, mücadelenin şifresiz yayınlanacağını açıklamış,  "Bu maç tüm Yunanistan için önemli. Tüm Yunanistan'ı temsil ediyoruz. Herkese açık olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.