1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Pasinler'de futbolun temeli sağlam atılıyor
Pasinler'de futbolun temeli sağlam atılıyor

Pasinler'de futbolun temeli sağlam atılıyor

EYS Antrenörü Alperen Baydan yönetimindeki Pasinler İlçe Gençlik Spor Futbol ve Futsal takımı aldığı dereceler ile adından söz ettiriyor.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde EYS Futbol antrenörü olarak görev yapan Alperen Baydan, görev yaptığı Pasinler İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünde futbol ve futsal eğitimi veriyor. Baydan’ın eğitim verdiği öğrenciler Okul Sporları Kapsamında düzenlenen organizasyonlarda Pasinler’i temsil ederken, Milli bayramlarda düzenlenen organizasyonlarda da kürsüye çıktı.

Önce Okul sporlarına katıldı

Antrenör Alperen Baydan yönetimindeki sporcular önce Erzurum GSİM tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Sezonu Okul Sporları futsal ve futbol il birinciliklerine katıldı. Erzurum’daki okullar arası yıldızlar futsal  maçlarında 11-0,10-0,9-1,6-0  gibi farklı galibiyet serileri yakalayan Alperen Baydan’ın talebeleri, yarı final maçını kaybederek finale çıkamadı.

Kupa sevinci yaşadılar

Pasinler ilçesinde bu sezon düzenlenen ‘23 Nisan Turnuvasında’ 7-2 4-1 3-1’lik galibiyetlerle tüm rakiplerini geride bırakan Antrenör  Alperen Baydan yönetimindeki takım şampiyon oldu.

Gençlik Kupasını kazandı

Pasinler ilçesinde 2023 yılında düzenlenen 19 Mayıs futbol turnuvasında ikinci olan Pasinler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü futsal takımı, 2024 futsal turnuvasında 10-0 7-0 6-1 7-1’lik galibiyetlerle ilçe şampiyonu oldu.

Pasinler protokolüne teşekkür etti

Antrenör Alperen Baydan, Gençlik Haftasında spor organizasyonları düzenleyen Pasinler Protokolüne teşekkür etti. Genç antrenör, “Pasinler kaymakamımız Yunus Emre Temel, Belediye Başkanımız Ünsal Sertoğlu ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Metin Günay’a destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Alt yapı eğitimi sağlam alıyorlar

Pasinler ilçesinde futbol çalışmalarını 10-15 yaş aralığı sporcularla devam ettirdiklerini belirten Antrenör Alperen Baydan, “Pasinler ilçemiz, ilimiz ve Türk sporu için gelecek vaat eden sporcular yetiştirmek için yoğun çalışıyoruz. Sporcularımıza futbolun temel eğitiminin yanı sıra ahlaklı bireyler olması için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.