1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Portekiz basını Angel Di Maria'nın kararını duyurdu
Portekiz basını Angel Di Maria'nın kararını duyurdu

Portekiz basını Angel Di Maria'nın kararını duyurdu

Geçtiğimiz sezonu Benfica'da geçiren ve sözleşmesi sona eren Angel Di Maria'nın adı ciddi bir şekilde Beşiktaş ile anılıyordu. Gelecek kararı merakla beklenen Arjantinli oyuncu için, Portekiz basınından sürpriz bir iddia geldi. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Beşiktaş'ın transfer listesinin ilk sırada yer alan Angel Di Maria için Siyah-Beyazlılar'ın yaptığı teklifi duyuran Portekiz basını, yıldız isim için bir adım önde olan kulübü de duyurdu.

PORTEKİZ'DEN İDDİA GELDİ

Benfica ile sözleşmesi biten ve Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Angel Di Maria'nın transferiyle ilgili Portekiz'den önemli bir iddia ortaya atıldı.

KRİTİK TARİH: 14 TEMMUZ

Arjantinli yıldız futbolcunun 14 Temmuz'da sona erecek olan Copa America'nın ardından geleceğiyle ilgili kararını açıklaması beklenirkenA Bola, Benfica'nın bu transferde bir adım öne geçtiğini öne sürdü.

BENFICA EN GÜÇLÜ SEÇENEK

Haberde, 36 yaşındaki hücum oyuncusu için Beşiktaş ve Rosario Central'in de devrede olduğu ancak Di Maria'nın, Portekiz kulübüyle sözleşme yenilemeyi en güçlü seçenek olarak gördüğü ifade edildi. Haber detayında, "Benfica, bir sezon daha Di Maria'yla yoluna devam etme konusunda lider durumda" ifadelerine yer verilirken, Beşiktaş'ın yaptığı teklifin ise detayları paylaşıldı.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ

Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel'in devreye girdiği ve yıldız futbolcuya 1 yıllık sözleşme, 5 milyon euro yıllık ücret ve 2.5 milyon euro imza parası teklif etmeye hazır olduğu belirtildi.

48 MAÇA ÇIKTI

36 yaşındaki yıldız futbolcu, geride kalan sezonda 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.