1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Real Madrid'de Arda Güler krizi! Topa tuttular
Real Madrid'de Arda Güler krizi! Topa tuttular

Real Madrid'de Arda Güler krizi! Topa tuttular

Real Madrid'de Arda Güler krizi sürmeye devam ediyor. İspanyol basını, milli yıldıza yeterli süreyi vermeyen Carlo Ancelotti'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Arda Güler gelişmesinin detayları haberimizde…

A+A-

Gazete Güncel- Arda Güler ikinci sezonunu geçirdiği Real Madrid'de bir önceki yıla nazaran sürelerini arttırmayı başarsa da forma giydiği dakikaların azlığı İspanyol basınında sıkça eleştiriliyor. Eflatun beyazlıların İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin bazı kadro tercihleri taraftarın da tepkisi çekiyor.

İspanyol basını ve Real Madrid'in destekçileri Arda Güler'in çok daha fazla süre almayı hak ettiğini savunurken, deneyimli teknik adam tercihini genellikle genç yıldızdan yana kullanmıyor.

ARDA GÜLER SEÇİLMİŞ KİŞİ AMA FARK EDEMEDİLER

İspanyol basınında yer alan haberde Arda Güler'e övgü dolu ifadeler kullanıldı. 19 yaşındaki futbolcu için "Seçilmiş kişi ancak Real Madrid teknik ekibi bunu henüz fark etmedi. Türk yıldız henüz dünya yıldızı olmasa da o seviyeye çıkabilecek potansiyele sahip ve kadronun fark oluşturabilecek en önemli figürü." yorumları yapıldı.

TONİ KROOS'A EN YAKIN İSİM

Haberde Toni Kroos'un futbola vedasının ardından Real Madrid'in Alman efsanenin yokluğunu aradığı belirtildi. Jude Bellingham, Federico Valverde, Aurelien Tchouameni ve Eduardo Camavinga gibi üst düzey orta sahaların bulunduğu kadroda Kroos'un oluşturduğu etkiyi devam ettirebilecek en yakın ismin ise Arda Güler olduğuna değinildi.

ANCELOTTİ'YE AĞIR ELEŞTİRİLER

Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e kimi zaman maçlarda hiç süre vermemesi ve daha çok sonradan oyuna dahil etmesi İtalyan teknik adamın en çok eleştirildiği konu oldu. Ancelotti'nin sezon başından beri orta sahada ve hücum hattında zaman zaman yaşanan sakatlıklara rağmen tercihini 40 yaşındaki Luka Modric'ten yana kullanmasına tepki gösteriliyor.

İspanyol basınında yapılan yorumlarda, "Luka büyük bir efsaneydi ancak artık 40 yaşında ve kesinlikle eski formunda değil. Arda Güler ise parlamaya hazır bir yetenek. Türk oyuncunun, Hırvat tecrübesinin önünde olduğu büyük bir gerçek. Ancelotti'nin bu konudaki ısrarı ise oldukça mantıksız" İfadeleri kullanıldı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.