1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, tebrik ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için üniversiteye gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

A+A-

Gazete Güncel- Göreve başladığı günden bu yana ziyaretçi yoğunluğu yaşayan Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, misafirleriyle tek tek ilgilenerek, üniversitenin gelecek vizyonu ve hedefleri üzerine verimli görüşmeler gerçekleştiriyor.

Ziyaretler sırasında, üniversitenin eğitim, araştırma ve topluma hizmet alanlarındaki mevcut durumu ile gelecekteki projeler hakkında konukları ile fikir alışverişinde bulunan Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesinin bölge ve ülke çapında öncü rolünü sürdürmesi için kararlılıkla çalışacağını vurguladı.

Kurulan iletişim köprüsünün güçlenmesi adına bu ziyaretlerin oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Rektör Hacımüftüoğlu: "Üniversitemizin güçlü akademik kadrosu, öğrenci merkezli eğitim anlayışı ve topluma katkı sağlayan projeleriyle Türkiye’nin öncü eğitim kurumlarından biri olarak varlığını sürdürecek" dedi.

Ziyaretçilerine üniversitenin mevcut projeleri ve yeni dönemde hayata geçirilecek olan stratejik planlar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesini daha ileriye taşımak için ekip olarak el birliğiyle çalışacaklarını belirtti.

Atatürk Üniversitesinin akademik ve idari personelinin yanı sıra, Erzurum’da bulunan STK, dernek ve vakıflar ile kamu kurumu temsilcileri, gençlik kolları ve öğrencilerin de katıldığı hayırlı olsun ziyaretleri, üniversitenin şehirle olan bağlarını güçlendirmeye de katkı sağlıyor. Rektör Hacımüftüoğlu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "Bu değerli destekler bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oluyor" şeklinde konuştu.

Rektör Hacımüftüoğlu, tebrik ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek tüm misafirlerine gösterdikleri ilgi ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.