
Rıdvan Dilmen milli maç sonrası eleştirilere ateş püskürdü: Daha ne yapacak?
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın deplasmanda Macaristan'ı 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Montella eleştirilerine sert bir dille tepki gösterdi.
Gazete Güncel- Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın deplasmanda Macaristan'ı 3-0 mağlup ettiği maçı yorumladı. Rıdvan Dilmen, sosyal medyada çıkan Montella eleştirilerine de çok sert tepki gösterdi.
HT Spor'da karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, milli takımın iki maçı da doğru oynadığını ifade ederek "6-1'lik skor beklenmiyordu. Bana göre biz favoriydik. İki maçı da doğru anlamda kusursuz oynadık" dedi.
"MONTELLA'YI ÇOK BAŞARILI BULUYORUM"
Vincenzo Montella'nın çok haksızca eleştirildiğini ifade eden Dilmen, "Milli takımımızın çok iyi bir teknik direktörü var. Çok haksızca eleştiriliyordu. Şu anki performansını çok başarılı buluyorum. Montella geldiği zaman biz grubumuzda hemen hemen zayıflamış bir durumdaydık Kuntz döneminde. Biz play-off hayal ederken tarihimizde ilk kez 1. olarak götürdü bizi Avrupa Şampiyonası'na. Yetmedi çeyrek final oynattı" ifadelerini kullandı.
"SADECE 3 MAÇ KAYBETMİŞ DAHA NE YAPACAK ADAM?"
Montella ve oyun formasyonu ile ilgili övgü dolu yorumlarına devam eden Rıdvan Dilmen sözlerini şöyle noktaladı:
"Montella forvetsiz oyun oynatmıyor. Biz İzlanda'da 4, üç gün önce 3, bugün de 3 attık. Daha ne atacak yani bu takım! Bu diziliş nasıl 4-6-0 olabilir? Böyle bir şey yok yani. 4-2-4 aslında.
16 tane resmi müsabaka oynamış, 10 tane galibiyet almış. Futbol tarihimize baksınlar hiç 16'da 10 yapmış mıyız? 16 maçın sadece 3'ünü kaybetmiş. Ne yapacak adam daha! 'Forvetsiz' Montella!"
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.