1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Saadet Partisi 7. Olağan Erzurum Kongresi yapıldı
Saadet Partisi 7. Olağan Erzurum Kongresi yapıldı

Saadet Partisi 7. Olağan Erzurum Kongresi yapıldı

Saadet Partisi'nin 7. Olağan Erzurum Kongresi Genel Başkan Vekili Mustafa Arıkan'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

A+A-

Gazete Güncel- Saadet Partisinin 7. Olağan Erzurum Kongresi İbrahim Erkal Kültür Merkezinde tamamlandı. 

 

Divan teşekkülü ile başlayan kongreye Saadet Partisi Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Arıkan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan  Vekili Mehmet Akarsu, Saadet Partisi İl Başkanı Yusuf Kolikısa, Eski Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, eski ve yeni ilçe başkanları ve kurul üyeleri katıldı.

 

 

Kongrede Eski Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık bir konuşma yaptı, mali ve faaliyet raporunun sunumu yapıldı. Ardından Saadet Partisi İl Başkanı Yusuf Kolikısa ve Saadet Partisi Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Arıkan birer konuşma yaptı.

 

İsrail'in katliamlarına devam ettiğini vurgulayan Saadet Partisi Başkan Vekili Arıkan," Biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Bu tehlikeyi işaret eden tek siyasi hareket Saadet Partisi. Bu yüzden burada bulunmanın nimetini idrak etmemiz gerekiyor. Cenabı Allah bize çok büyük bir nimet bahşetmiş. Bazen unutuyoruz. Bu büyük nimetin kadrini bilememekle alakalı hatalar yapabiliyoruz. Büyüklerimizden Allah razı olsun. Mekanları cennet olsun vefat edenlerin. Yaşayanlara Allah hayırlı uzun ömürler versin. Bize öyle bir güzel miras bırakmışlar ki 55 yıllık geçmişimize baktığımızda her zaman için göğsümüzü gere gere milli görüşçü olduğumuzu net bir şekilde ifade edebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından eski ve yeni başkanlara hediye ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

 

Ali Kaya/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.