1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sekmen, son noktayı koydu! O, tahta açılacak
Sekmen, son noktayı koydu! O, tahta açılacak

Sekmen, son noktayı koydu! O, tahta açılacak

Büyükşehir Belediyesi ve Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumsporluları Grubu tarafından organize edilen ‘Taraftar buluşması’nda sezon bittikten sonra transfer tahtasını açacaklarını söyledi.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da onursal başkan Mehmet Sekmen, taraftarların yüreğine su serpecek açıklamayı yaptı. Erzurumsporlular Grubu’nun organize ettiği ‘Taraftar Buluşması’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, 2024 yılı içinde mutlak süratte kapalı olan transfer tahtasını açacaklarının müjdesini verdi.

Onursam Başkan Sekmen, “Bizim ortak sevdamız Erzurumspor. Tutkumuz  Mavi-beyaz. Biz bu renklere gönül vermişiz. İnşallah 2024 yılı içinde sezon bittikten sonra  transfer tahtasını açacağız” dedi.

Erzurumspor’u şahlanış yılı olacak?

2014 yılında göreve geldikten sonra üç yıl üst üste şampiyon olarak Süper Lige çıktıklarını ve bir yıl Süper Ligde oynadıktan sonra  tekrar 1. Lige düştüklerini ancak sezon sonunda yeniden Süper Lige  yükseldiklerini ifade eden Onursal Başkan Mehmet Sekmen, “Bu dönem yeniden Erzurumspor’un şahlanış yılı olacak.  Hep birlikte taraftarlarımızla yürek yüreğe omuz omuza yeni zaferler için Çift Başlı Kartalı kanatlandıracağız” diye konuştu.

Bizi yalnız bırakmayan taraftara her şey yakışır

Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, taraftar olarak yağmur çamur kar  kış demeden takımı desteklediniz. Biz de bu takımı hiç yalnız bırakmadık. Bundan sonrada bırakmayacağız” dedi.

Alt yapıda Altınordu modelini örnek aldık

Başkan Sekmen, “Hep şampiyonluğa oynadığımız için hep dışarıdan futbolcu aldık. Ancak son yıllarda Alt yapı konusunda Altınordu modelini örnek aldık. Alt yapılan önem verdik. Önümüzdeki sezonlar yine şampiyon olacağız. Alt yapıdan çıkardığımız oyuncular ve transfer edeceğimiz birkaç oyuncu ile biz yeniden Süper Lige döneceğiz” şeklinde konuştu.

Esas amacımız Milli takıma futbolcu vermek

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor olarak esas amaçlarının Milli takımlara futbolcu kazandırmak olduğunu belirterek, “Allah’a şükür kulübümüzü kurumsal bir yapıya kavuşturduk.  Esas amacımız Türk milli takımına futbolcu kazandırmak” dedi.

U19 takımının maçını izledim

Alt yapıyı çok önemsediğini belirten Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “U19 Takımımızın rekorları alt üst etti. Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’dan mutlak süratte bana 1461 Trabzon FK maçını hatırlatmasını istedim. Gittim Yüksek İrtifa’da o gençlerin maçını izledim. 6-1’lik muazzam bir skora imza attılar. Şampiyonluk yarışındaki rakibi mağlup etmek çok önemli. O arkadaşlarımız da çok yetenekli  inanıyorum ki, uzun yıllar kulübümüze ve Türk futboluna hizmet edecekler” dedi.

Çetin: Ortak sevdamıza Sekmen sahip çıkmıştır

Erzurumsporlular Grubu Tribün Lideri Kürşat Çetin, “Bizim ortak sevdamız  ve ortak motivasyonumuz Erzurumspor buna da Onursal Başkanımız Mehmet sekmen sahip çıkmıştır” dedi.

Dal: Bir Dadaş gibi dedik

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ise “Herkes havlu atmışken Sekmen Başkanımız inandı. Bu takım süper lige çıkacak dedi. İyi günde değil en kötü günde takımının yanında oldu. Bu sezonda lige başlarken ‘Bir dadaş gibi’ sloganıyla yola çıktık” dedi.

Erzurumspor eski kulüp başkanı Mevlit Doğan, “Mehmet Sekmen başkanımız  bu takımın arkasında Palandöken gibi durdur. Sekmen başkan üç yılda Ezurumspor’u süper lige çıkardı” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Kocaaliler de desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Erzurumsporlular grubu , sık sık Onursal Başkan Mehmet Sekme lehine tezahürat yaparak, “Kuzey kale burada, başkanının yanında" sloganları attı. Taraftar buluşması plaket töreni ile sona erdi.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.