1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı!
Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı!

Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı!

Antalyaspor'dan ayrılan Sergen Yalçın için kötü bir gelişme yaşandı. Birçok kulübün listesinde olan Sergen Yalçın aldığı haberle adeta yıkıldı. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu Antalyaspor'un başında tamamlayan ve sezonun bitmesiyle Akdeniz ekibinden ayrılan Sergen Yalçın için işler istediği gibi gitmedi. Başarılı çalıştırıcının adı daha önce şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş ile ciddi bir şekilde anılıyordu. Ancak siyah-beyazlılar, dün yaptığı açıklamayla Sergen Yalçın'ın hayallerini yıktı.

SERGEN YALÇIN, BEŞİKTAŞ'A GİDEMEDİ

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ayrılığının ardından bu görev için en çok akla gelen isim Sergen Yalçın olmuştu. Deneyimli çalıştırıcının, Beşiktaş'a gitmek için Antalyaspor'dan ayrılma kararı aldığı bile iddia edilmişti. Taraftarların da takımın başında çok görmek istediği Sergen Yalçın tercih edilmedi. Siyah-beyazlı ekip, dün akşam saatlerinde Giovanni van Bronckhorst'un takımın başına getirildiğini açıkladı. Bu gelişme ile beraber Sergen Yalçın'ın planları da suya düşmüş oldu.

ANTALYASPOR RAKAMLARI

Sergen Yalçın, ocak ayının başında başladığı Antalyaspor kariyerinde tüm kulvarlarda 23 resmi maça çıktı. 52 yaşındaki futbol adamı, bu mücadelelerde 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 1.22 gibi düşük bir puan ortalaması yakalamıştı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.