300 aileye gıda yardımı yaptılar

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü. Toplamda 300 aileye ulaşan federasyon çalınmadık kapı bırakmadı.

Gazete Güncel- İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Kurban Bayramında 300 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.  Kurban Bayramı boyunca ailelere yardım götüren federasyon yetkilileri yüz güldürüp, dua aldı.

Federasyondan yapılan açıklamada, “İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu olarak İstanbul'da Kurban bayramının 2’nci gününden başlayıp 4’üncü gününde yardım çalışmalarımızı tamamladık. Bu kapsamda yaklaşık 300 aileye ulaştık. Son derece hassasiyet göstererek ulaştığımız aileleri ifşa etmeden çalışmalarımızı bitirdik.  

Bu huzur dolu hizmetimizde emek veren, gecesini gündüzüne katarak bizatihi kolileri omuzlayıp ailelerin kapısını çalan sosyal faaliyetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sümmani Çelik’e,  Genel Başkan Vekilimiz. Zümrüt Kılıçoğlu’na, Federasyon İdari Amirimiz Mığdat Dadaşoğlu’na, kıymetli dernek başkanlarımıza ve elini taşın altına koyarak emek veren herkese Federasyonumuz ve halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizi var etsin, iyi ki varsınız” denildi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Erzurum Haberleri

REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU’NDAN TÜMGENERAL ALTUĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Vali Çiftçi: "Gaziler bize gurur dolu bir tarih emanet etti"