Ağrı GSİM'e Dadaş müdür

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Erzurum GSİM Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, atandı.

Gazete Güncel- Ağrı GSİM’e Erzurumlu bürokrat. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak Ağrı’ya görevlendirildi.

Yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarla Erzurum’a gerek ekonomik ve gerekse tanıtım noktasında birçok katkı sağlayan, hayatının tamamını spora ve gençliğe adayan Çelebi’nin yeni görevi sevinçle karşılandı. Dadaş bürokrat, geçtiğimiz yıl eski Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun tensipleriyle Erzurum GSİM Spor Hizmetleri Müdürü olarak görevlendirilmişti. Şimdi de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın tensipleriyle Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü oldu.

UNIVERSIADE ve EYOF’ta direktörlük yaptı

Spor hayatına 1985 yılında başlayan Çelebi, Ülkemize Dünya ve Avrupa şampiyonalarında bir çok sporcuyla  madalya kazandırıp, 20 bine yakın çocuğa ve gencimize spor yaptırarak, 100’ü aşkın milli sporcu yetiştirdi. 13 yıl Federasyon Teknik kurullarında bir çok Uluslararası Turnuva, Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarına milli takım antrenörü olarak ülkemizi temsil etti.

2005 İzmir Üniversiade organizasyonunda, 2009 Erzurum Universiade adaylık sürecinde ve 2011 Erzurum Universiade organizasyonlarında bir fiil görev yaptı. 2017 yılında Erzurum da yapılan  EYOF (Avrupa Gençler Olimpik Kış Oyunları) Marketing ve Lojistik Direktörü olarak görev yaptı.

İki yılı aşkın Spor Hizmetleri müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Çelebi, "Bugünden sonra bana tebliğ edilen bu görevi layıkıyla yapabilmek için Spor yaşantımdaki bilgi ve birikimimi aktararak, mesai arkadaşlarımla birlikte Bakanlığımızın taşra teşkilatı kuruluş şemasında belirlenmiş olan Yurt, Gençlik ve Spor birimlerini daha  aktif bir şekilde yönlendirerek katkı sağlamaya çalışacağım. Bizleri bu göreve layık gören büyüklerimiz başta olmak üzere, destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Pusula Gazetesi olarak Evli ve 4 çocuk babası olan Erzurumlu bürokrata yeni görevinde başarılar dileriz.

Ayşe Nur ERDOĞDU/ Pusula

Spor Haberleri

Erzurumspor FK: Geçmiş olsun Ataberk Dadakdeniz
Sergen Yalçın, Jose Mourinho'ya canlı yayında patlayarak ilginç bir iddiada bulundu!
Çarşı Grubu ölen Fethullah Gülen için paylaşım yaptı