Ak Parti Erzurum'da 4 ilçenin başkanı değişti

Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleriyle Çat İlçe Başkanlığına Yavuz Yaşa, Karaçoban İlçe Başkanlığına Alihan Işık, Yakutiye İlçe Başkanlığına Ferit Yıldız ve Palandöken İlçe Başkanlığına Durmuş Kılıç getirildi.

Gazete Güncel- AK Parti Erzurum teşkilatlarında değişimler devam ederken Çat, Karaçoban, Yakutiye ve Palandöken ilçelerine yeni ilçe başkanları atandı. 4 ilçede yaşanan değişimleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabından duyurdu.

Bu kapsamda Karaçoban İlçe Başkanlığına Murat Derdiyok’tan boşalan koltuğa Alihan Işık, Palandöken İlçe Başkanlığına Haktan Ömeroğlu’nun yerine Durmuş Kılıç getirildi. Recep Aydın’ın ardından Yakutiye İlçe Başkanlığına Ferit Yıldız, Çat’a ise Mahmut Kaya’nın yerine Yavuz Yaşa atandı.

Bugüne kadar göstermiş oldukları özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı eski ilçe başkanlarına tek tek teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, yeni görevlendirilen ilçe başkanlarına ise  muvaffakiyetler diledi.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Erzurum Haberleri