Akpunar: 'Aziziye'mizi değer üreten bir ilçe haline getireceğiz'

Erzurum’da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde galip gelerek Aziziye Belediye Başkanı olan Emrullah Akpunar, teşekkür mesajı yayımladı.

Gazete Güncel- Yeni bir hizmet ve yatırım sezonunun arifesinde olduklarını kaydeden Akpunar, “Ilıca’sı ile Selçuklu’su, Saltuklu’su, Dadaşkent’i ve ilçemize bağlı tüm kırsal mahalleleriyle Aziziye’mizi değer üreten bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanarak Aziziye Belediye Başkanı olan Emrullah Akpunar, teşekkür mesajı yayınladı. Kendisini destekleyenlere şükran duyduğunu kaydeden Başkan Akpunar, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile birlikte işbaşına geldiğimiz Aziziye Belediyesi’nde, sizlerden kuşkusuz büyük bir ilgi, alâka ve teveccüh gördük. Yeni görevimiz dolayısıyla tebrik ve kutlama dileklerinizi gerek nazik ziyaretleriniz, gerekse çeşitli iletişim araçları üzerinden bizimle paylaştınız ve gönderdiğiniz çiçeklerle gönlümüzü adeta gül bahçesine çevirdiniz.  Dolayısıyla hepinize ayrı ayrı kalbi şükranlarımızı sunuyoruz” dedi

“Birlikte koşacak, beraber koşturacağız“

Yeni bir hizmet ve yatırım sezonunun arifesinde olduklarını söyleyen Emrullah Akpunar, “Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar geçen süre zarfında rutin belediyecilik hizmetlerini elimizden geldiği ölçüde aksatmamaya ve hatta yoğunluk kazandırarak Aziziye’mize renk katmaya çalıştık. Süreçte sizlerden gördüğümüz destek, işbirliği ve teşvikle hizmet aşk ve heyecanımız katlanarak arttı; şimdi de sıra Aziziye ilçemize değer katacak yeni adımlara ve yepyeni atılımlara geldi.  Biz sizlere bir söz verdik:  Ilıca’sı ile Selçuklu’su, Saltuklu’su, Dadaşkent’i ve ilçemize bağlı tüm kırsal mahalleleriyle Aziziye’mizi değer üreten marka bir ilçe haline getirmek. Bunun için çalışacağız, birlikte koşacak, beraber koşturacağız. Vakit; Aziziye vaktidir. Vakit; Aziziye’mize hizmet vaktidir. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır” diye konuştu.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Belediyeler Haberleri

İhaleleriyle gündem olan Şahinbey Belediyesi fenomen ismi getirip reklamını yaptırdı!