Atatürk Üniversitesi'nde Dekan atamaları devam ediyor

Atatürk Üniversitesi'nde fakültelere dekan atamaları ve görev değişiklikleri devam ediyor. Atamalarda başarılı isimler ve tesadüfler dikkat çekiyor.

Gazete Güncel- Atatürk Üniversitesi'nde fakültelere dekan atamaları ve görev değişiklikleri devam ediyor. Prof.Dr. Bünyamin Aydemir  mezun olduğu ve uzun yıllar görev yaptığı Güzel Sanatlar Fakültesi'ne dekan olarak atandı.

Sanatı ve kültürü yaşatma misyonunu, yetiştirdiği mezunları ile başarılı bir şekilde sürdüren Güzel Sanatlar Fakültesi'nde 8 yıldır görevini başarılı bir şekilde sürdüren Prof. Dr. Yunus Berkli, bayrağı Prof.Dr. Bünyamin Aydemir'e teslim etti. Prof. Dr. Aydemir, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin  32 yıllık geçmişinde ilk kez mezunlardan olması dikkat çekti. 

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, devir teslim törenine katılarak teşekkür ve başarı dileklerinde bulundu.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Romatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Meltem Alkan Melikoğlu, yeni görevle mezun olduğu Tıp Fakültesi'ne dekan olarak atanana diğer bir isim oldu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, devir teslim törenine katılarak, eski dekan Prof. Dr. Fatih Albayrak'a  teşekkür edip, görevi devralan üniversitenin başarılı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Meltem Alkan Melikoğlu’na da başarılar diledi.

Atatürk Üniversitesi'nde bir atama töreni de Fen Fakültesi'nde yaşandı. Bu fakülteye ise üniversitenin başarılı bilim insanlarından, yaptığı çalışmalarla çok sayıda ödül alan Prof. Dr. İlhami Gülçin dekan olarak atandı. Prof. Dr. Gülçin, bayrağı Prof. Dr. Turgay Şişman'dan devir aldı.

Eğitim Haberleri

ÖĞRENCİLER, ORYANTASYON PROGRAMIYLA YENİ AKADEMİK YILA MERHABA DEDİ
Bakan Yusuf Tekin'e ateş püskürdü! Fatih Portakal "Azıcık utanmanız varsa istifa edersiniz" diye veryansın etti
Çok sayıda üniversitede yolsuzluk ifşa edildi!
ZİRAAT FAKÜLTESİNDE 5 BÖLÜM DAHA AKREDİTE OLDU