Başkan Sekmen'den Erzurumspor'a tam destek

Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, mavi-beyazlı takımın antrenmanını izledi. Sekmen, “Takımımız için azimle çalışan hocamız, teknik heyetimiz ve bütün futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tam” dedi.

Gazete Güncel- Erzurumspor FK dün yaptığı antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlılarını tamamladı.  Antrenmanı takımın Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal birlikte izledi. Takıma başarılar dileyerek tüm taraftarları maça davet eden Başkan Sekmen, “İnşallah üç puanın sahibi biz olacağız” dedi.

Başkan Sekmen, “Erzurumspor bizim sevdamızın adı...Şehrimizin gözbebeği Erzurumspor’umuzun antrenmanını izledik. Takımımız için azimle çalışan hocamız, teknik heyetimiz ve bütün futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tam.  Ziyaretimizde Erzurumspor Kulüp Başkanımız Ahmet Dal kardeşimden de takımımız ve son gelişmeler hakkında bilgiler aldım. Palandöken Kartallarımıza Ankaragücü karşısında üstün başarılar diliyorum. İnşallah üç puanın sahibi biz olacağız. Bu arada tüm taraftarlarımızı yarın maça bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Spor Haberleri

Erzurum'da Aile boyu milli kamp
Yapay zeka, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin favorisini açıkladı!
Dadaşlar maç öncesi toplandı
Türk Milliler Erzurum'da buluşuyor