Başkanlar sözünü tutar!

Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, ‘O tahta açılacak” diyerek, “Biz şu ana kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik, sözümüz söz” dedi.

Gazete Güncel- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bugüne kadar Erzurum ve Erzurumspor için verdikleri tüm sözleri yerine getirdiğini belirterek, Mavi-beyazlı taraftarların yüreğine su serpti.

“O Tahta açılacak” diyen Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, “Bizim sözümüz söz. Taraftarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Şu ana kadar Erzurum ve Erzurumspor için ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

Yatırımlar sürecek

Başkan Sekmen, “Devletimizin tasarruf tedbirleri var. Ama biz Erzurum için seçim öncesi verdiğimiz yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Amacımızı gelişen ve büyüyen ilimize kalıcı önemli eserler kazandırmak” dedi.

Konaklı Davos olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Palandöken Kayak Merkezi’nin çehresini değiştirdik. Konaklı’yı Türkiye’nin Davos’u yapacağız. Tüm dünya Erzurum’a gıpta ile bakacak” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Spor Haberleri

Akgül: 'Camiamızı birleştirme adına yan yanayız'
Milli ara Galatasaray'a yarayacak!
Kutlu "Erzurum'a yakışır bir takım olmaya çalışıyoruz"