Beştepe'ye 5 kupalı ziyaret

Sarı-Kırmızılılar bu sezon takım sporlarında kazandıkları 5 kupanın gururunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la paylaştı. Ziyarete Başkan Dursun Özbek ve Okan Buruk'un yanı sıra sporcular da katıldı.

Gazete Güncel- Başarılı bir sezonu geride bırakan Galatasaray, geleneksel Başkent ziyaretini dün gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar, bu sezon takım sporlarında elde ettikleri 5 kupa ile Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Külliyede gerçekleşen ziyarette Sarı-Kırmızılılar'ın bu sezon futbol A takımının kazandığı Süper Lig şampiyonluk kupası ve Süper Kupa da yer aldı. Ayrıca G.Saray'ın Kadınlar Süper Ligi'nde kazandığı ilk kupa da Külliyede'ki ziyarette bulunan G.Saray'ın bir başka gurur vesilesiydi. G.Saray Erkek Sutopu Takımı'nın LEN Chellenger Cup'ta kazandığı uluslararası kupa da ziyarette baş köşede yerini aldı.

SPOR BAKANI BAK DA KATILDI

G.Saray'ın Başkanı Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk'un yer aldığı kabulde, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin yanı sıra sporculardan da temsilciler hazır bulundu. Milli Takım kamplarına katılan veya ülkelerine giden sporcular ise ziyarete katılamadı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da kabulde bulunanlar arasındaydı. G.Saray Başkanı Özbek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üzerinde isminin yazılı olduğu 53 numaralı 100'üncü yıl için tasarlanan çubuklu formayı hediye etti. Misafirleriyle yakından ilgilenen Erdoğan, sporcularla da sohbet etti. Ziyarete ilişkin görüntüler, Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya mecralarında da yer aldı.

AKŞAM SPOR

Spor Haberleri

Mourinho, Galatasaray derbisi sonrası basın toplantısına katılmadı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe derbisi öncesi mesaj var! ''Başarılar''
Tortum'dan tatsız prova: Hazırlık maçı iyi gelmedi