Bir zam da Erzurum Devlet Tiyatrolarına

Yüksek enflasyon ve artan zamlardan, tiyatro sektörü de nasibini aldı. Bu yıl Ocak ayında kuruluşunun 27. yılını kutlayacak olan Erzurum Devlet Tiyatroları, yeni sezona zamlı fiyatlarla merhaba diyecek.

Gazete Güncel- Yeni sezona 3 Ekim Perşembe günü Ankara Devlet Tiyatrolarının ‘Aşık Veysel’ oyunu ile merhaba diyecek olan Erzurum Devlet Tiyatrosu, açılış için gün sayıyor. Yaz sezonunun bitmesiyle birlikte tiyatroseverlerle buluşacak olan Erzurum Devlet Tiyatroları, perdelerini zamlı bilet fiyatlarıyla açacak.

Geçen sezon indirimli biletler 30 TL, tam biletler ise 45 TL’den satışa sunulurken yeni sezonda indirimli bilet fiyatı 45 TL, tam bilet fiyatı ise 70 TL oldu. Müzikal oyunlarda tam bilet fiyatı 110 TL, indirimli bilet fiyatı ise 70 TL olarak belirlendi. Çocuk oyunlarının biletleri ise 40 TL’den satışa sunuldu.

3 Ekim’de perde diyecekler

Geçtiğimiz sezonun ardından Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye uyarlanan "Aşık Veysel" oyunu ile perde diyecek olan Erzurum Devlet Tiyatrosu, 3 Ekim’de Erzurum seyircisiyle buluşacak. 3-5 Ekim tarihleri arasında saat 19.30’da Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesinde oynanacak olan oyun tek perdeden oluşurken Osman Nuri Ercan’ın yazdığı, Alpay Ulusoy’un yönetmenliğini yaptığı oyunda ünlü ozanımız Aşık Veysel’e ise Osman Nuri Ercan can verecek.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Kültür/Sanat//Mağazin Haberleri

UZAK DOĞUDA TÜRK MÜZİĞİNİ TANITTI!
En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi bir nişan daha yaptı!
Ankara DT nin büyük oyunu: 'Aşık Veysel' Erzurum'a geliyor
Ünlü şarkıcı Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti!
Dilan Çıtak Tatlıses uçakta hostesle kavga edince karakolluk olmuştu!