Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Erzurum gündemi

Erzurum bürokrasisi Ankara’ya çıkarma yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen bürokratlar Erzurum’a yapılacak projeler ve yatırımları ele aldılar.

Gazete Güncel- AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Fatma Öncü, Abdurrahim Fırat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, ve İlçe Belediye Başkanları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu doğrultusunda Erzurum’un ihya ve inşası için taleplerini ileten Erzurum bürokratları şehirde yapılacak projelerin bir an önce başlaması hususunda değerlendirmelerde bulundular. Ayrıca Tekman ilçesinde 78 sosyal konut ve 4 dükkanın ihale sürecinde sona gelindiği, 6 Şubat depremleri nedeniyle sosyal konut ihalelerinin en kısa zamanda yapılacağı teyit edildi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerini paylaşan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, “AK Parti Erzurum Milletvekillerimiz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız, AK Parti Erzurum İl Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, Değerli Kardeşim, Dostum Sayın Murat Kurum‘u ziyaret edip, şehrimiz merkezinde ve ilçelerinde yapımı devam eden çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yaptık. ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu doğrultusunda, kadim şehrimizin ihya ve inşası için talep ve görüşlerimizi ilettik. Daha güzel ve müreffeh bir şehir görünümüne kavuşması için şehrimizde yapılacak projelerin bir an önce başlaması hususunda değerlendirmelerde bulunduk. Bizlere ve şehrimize gösterdiği ilgi, alaka ve büyük destekleri için Bakanımıza şahsım, dava arkadaşlarım ve aziz hemşehrilerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve Beraberlik içerisinde, daha güzel bir Erzurum için; Durmak Yok, Yola Devam…” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Erzurum Haberleri

REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU’NDAN TÜMGENERAL ALTUĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Vali Çiftçi: "Gaziler bize gurur dolu bir tarih emanet etti"