Dadaş pusuya yattı bekliyor

Bugün kendi saha ve seyircisi önünde Erokspor ile karşılaşacak olan mavi-beyazlılar, son çalışmasını dün maçın oynanacağı statta yaptı, tesislere geçti, maç saatini beklemeye başladı.

Gazete Güncel- Ve Erzurumspor FK’da Esenler Erokspor maçı için bekleyişe geçildi. Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde dünkü son taktik çalışmasını maçın oynanacağı Kazım Karabekir Stadyumunda yapan mavi-beyazlılar, yine hırslı ve istekli göründüler. Seyirciye de kapalı gerçekleşen taktik çalışmasında teknik patron Kutlu, kafasında oynatmayı planladığı on bir ile oyun stratejisi üzerinde kurgu yaptı. Kocaelispor ile oynanan deplasman maçında sakatlanan ve son 2 maçtır takımdaki yerini alamayan Mustafa Akbaş’ın iştirak etmediği taktik çalışmada Kutlu’nun oynatmayı planladığı oyuncular arasında yeralan Antalyaspor’dan kiralanan kaleci Ataberk ile yeni transferlerden santrafor Mamba’yı da yakından takip etti, ayrıca ilgilendi. 1,5 saat süren antrenman sonrasında tesislere geçen mavi-beyazlılar, artık maç saatini beklemeye başladı. Mehmet Ali Özer’in düdük çalacağı haftanın açılış maçı saat 20.00’de başlayacak.

Medya çekimleri mağlubiyeti unutturdu

Her sezon olduğu gibi bu sezon da Erzurumspor FK Medya birimi, gerek kendi WEB sitesinden ve gerekse diğer sosyal medyasından maç öncesi-sonrası görseller kullanmak için özel olarak hazırlanan medya çekimleri renkli görüntülere sahne oldu. Kulüp tesislerinde özel olarak hazırlanan stüdyo platformunda çekim gerçekleştiren mavi-beyazlı oyuncuların, Gençlerbirliği mağlubiyetinin üzüntüsünü atlatmış göründü. Çekimler bir yerde oyuncular için iyi bir moral oldu. Zevkli ve eğlenceli geçen, oyuncuların farklı mavi-beyaz formalarıyla görüntülendiği çekimler, kulübün medya birimi tarafından farklı zamanlarda kullanılacak. Medya birimi, çekimler esnasında yaşanan renkli görselleri de dün kendi sosyal medyasından video olarak taraftarlarına sundu.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Benfica Teknik Direktörü, oyuncusu Orkun Kökçü'nün gol atmasına neredeyse üzüldü!
Erok Erzurum'da karargah kurdu
Erzurum'da Aile boyu milli kamp
Yapay zeka, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin favorisini açıkladı!
Dadaşlar maç öncesi toplandı