Dadaşlar futbola doydu

TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü ile ASKF'nin ev sahipliğinde yapılan bölge karmaları turnuvasında Dadaşlar futbola doydu. TFF Bölge Müdürlüğü kurmayları gelecek sezon ipi göğüslemek için şimdiden kolları sıvadı.

Gazete Güncel- TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü ile ASKF'nin ev sahipliğinde yapılan bölge karmaları turnuvasında, 4 Grupta  müsabakalar oynandı. Yarı final maçlarının ardından finalde Bursa’yı 3-2 mağlup eden İstanbul Karması UEFA Regions Cup’ta ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı kazandı. TFF Erzurum Karması ise bir galibiyet, bir beraberlik, bir mağlubiyet ile grup ikincisi olarak turnuvayı tamamladı.

Erzurum karması göz doldurdu

Teknik patronluğunu  Yunus Emre Öztürk' ün yardımcılıklarını Suat Akgün,Yunus Aydın ve Yasin Yıldırım yaptığı Erzurum bölge grup ikincisi olarak turnuvayı tamamlarken, ortaya koyduğu mücadele ile alkış aldı. Turnuvada şampiyon olan İstanbul’a mağlup olan, Malatya’yı Mahmut Buğra Yılmaz ve Abdülhamit Macit’in golleriyle 2-0 yenen ve İzmir ile berabere kalan TFF Erzurum Karması, şimdiden gelecek sezon yapılacak olan UEFA Regions Cup için planlar yapmaya başladı.

Şimdiden Plan yapıyor

TFF Bölge Teknik Sorumlusu Yunus Emre Öztürk ve teknik heyetteki arkadaşları, şimdiden gelecek sezonun planlamasını yaptı. Önceki yıl Erzurum’dan Kayseri Karması şampiyon olarak UEFA Regions Cup’ta ülkemizi temsil etmişti. Bu sezonda Erzurum’un grubundan çıkan ve finalde şampiyon olan İstanbul Karmasının UEFA Regions Cup biletini kapması Dadaşları, şimdiden harekete geçirdi. TFF Erzurum Karması, bugünden planlamasını şampiyonluk üzerine kurmaya başladı.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Spor Haberleri

Bir teşekkür de Harbiş'e geldi: Genç futbolcu Erzurumspor FK'da
Mavi-beyazlı camianın yeni sloganı oldu: Böyle gitsin havalar bozulmasın aralar!
Tortum yara saracak: 7 yemişlerdi
Fenerbahçeli futbolcular damgasını vurdu!
Yine aynı hafta yine aynı rakip! U 19'a fikstür sürprizi!