Dağcılık Federasyonu'na 'Uğur'ladılar

Türkiye Curling Federasyonu Genel Sekreteri olarak görev yapan Hüdaverdi Uğur, aynı görevi Dağcılık Federasyonu’nda yapacak. Uğur, yeni görev yerine hediyelerle yolcu edildi.

Gazete Güncel- Türkiye Curling Federasyonu Genel Sekreterliğinden Dağcılık Federasyonu Genel Sekreterliği için görevlendirilen Hüdaverdi Uğur, yeni görev yerine hediyelerle uğurlandı.

Bir dönem Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü olarak görev yapan tecrübeli bürokrat, bundan böyle Türkiye Dağcılık Federasyonu Genel Sekreteri olarak görev yapacak. Gençlik ve Spor Bakanlığından Dağcılık Federasyonuna görevlendirilen Uğur, Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin ile Başkanvekili Ahmet Çelebi tarafından plaketle yolcu edildi.

Federasyondan teşekkür

Türkiye Curling Federasyonu’ndan yapılan açıklamada “Federasyonumuzda Genel Sekreter olarak görev yapmakta iken Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığına görevlendirilen Hüdaverdi Uğur'a Federasyonumuzda görev aldığı süre içerisinde özverili çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yeni görevine başladı

Bir dönem Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü olarak görev yapan ve spor camiasında sevilen bürokratlar arasına giren Hüdaverdi Uğur,Türkiye Dağcılık Federasyonu’nda Genel Sekreter olarak göreve başladı.

Bu arada Türkiye Curling Federasyonundaki uğurlama törenine Federasyon çalışanları da katıldı.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Spor Haberleri

Kenan Yıldız İtalya derbisine damga vurdu, tarihe geçti!
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş: Söyleyecek söz bulamıyorum