Deplasman kazandı

1.Ligde 3.hafta 1 maç dışında tamamlandı. Müsabakaların 4’ünde deplasman, 3’ünde ise ev sahibi ekipleri kazandı. 2 maç berabere tamamlandı. Haftanın son maçı ise bugün oynanacak. 18 golün atıldığı haftada 37 sarı kart gösterildi.

Gazete Güncel- Trendyol 1.Lig’de 3.hafta maçları tamamlandı.

Deplasman takımları

Bu hafta evinde  İstanbulspor – Şanlıurfaspor’u:3- 0, Kocaelispor- Erzurumspor FK’yı:1- 0 , Boluspor: - Esenler Erokspor’u 2- 1 yendi. Deplasmanda ise Manisa FK- Fatih Karagümrük’ü 2-0, Ümraniyespor MKE Ankaragücü’nü 1-0, Keçiörengücü Yeni Malatyaspor’u 1-0, Pendikspor Adanaspor’u 4-3 mağlup etti. Iğdır FK – Gençlerbirliği maçı ve Bandırmaspor – Çorum FK maçları golsüz berabere sonuçlandı.

En çok gollü maç

18 golün atıldığı haftada en çok golün atıldığı müsabaka Adana-Pendik maçı oldu. Maçta 7 gol atıldı. Pendikspor’un 4-3 kazandığı maçta  Eze 2, Mesut Özdemir , Sandro Lima (Pendikspor), Metehan Altunbaş, Ciss  ve Turgay Gemicibaşı (Adanaspor) 1’er gol kaydetti. Kocaeli Erzurum ,  Ümraniye – MKE Ankaragücü ve Yeni Malatya Keçiörengücü maçlarında 1’er gol atıldı.
Yeni Malatya ilk kez sahada

6 Şubat depremleri sonrası 1,5 yıldır ligde yer almayan sarı-siyahlı ekip, ligin 1.haftasında Pendikspor maçına çıkmamış, 2. hafta oynayacağı Esenler Erokspor maçı da ileri bir tarihe ertelenmişti. 3.Hafta maçında Şanlıurfa’da Keçiörengücü’nü ağırlayan Malatya ekibi 1-0 yenildi. Yeni Malatya hafta sonunda deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Sakaryaspor - Amedspor mücadelesi Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda bugün oynanacak.

3.hafta sarardı

MKE Ankaragücü – Ümraniyespor maçında 8 sarı kart  gösterildi. Bandırmaspor – Çorum FK 6’sı Çorumspor’dan 1’e Bandırma’dan olmak üzere 7 sarı kart çıktı. Diğer maçlardaki kart sayısı ise şöyle:  Adanaspor – Pendikspor: 6, Yeni Malatyaspor – Keçiörengücü: 5,Iğdır FK – Gençlerbirliği : 4, İstanbulspor-Şanlıurfaspor: 3, Boluspor - Esenler Erokspor: 2, Fatih Karagümrük - Manisa FK  ve Kocaeli-Erzurum maçlarında 1’er sarı kart çıktı.

Eski teknik direktörler

Daha önce  Erzurumspor’da şampiyonluklar yaşamış teknik direktörlerden 1.Ligde  görev yapan teknik direktörlerden bu hafta 2’si yenilgi , 1’i ise galibiyet sevinci yaşadı. Haftayı galibiyetle kapatan Pendikspor’da  Teknik Direktör Osman Özköylü, 4-3’lük  Adanaspor deplasmanında galibiyet sevinci yaşadı. Mehmet Altıparmak’ın Esenler Erokspor’u Boluspor karşısında 2-1, Erkan Sözeri’nin Şanlıurfaspor’u ise İstanbulspor karşısında 3-0 yenildi.

Haftanın sonuçları

Kocaelispor: 1 - Erzurumspor FK: 0

Alagöz Holding Iğdır FK: 0 - Gençlerbirliği: 0

Fatih Karagümrük: 0 - Manisa FK: 2

Yeni Malatyaspor: 0 - Ankara Keçiörengücü: 1

Boluspor: 2 - Esenler Erokspor: 1

MKE Ankaragücü: 0 - Ümraniyespor: 1

Bandırmaspor: 0 - Çorum FK: 0

Adanaspor: 3 - Pendikspor: 4

İstanbulspor: 3 - Şanlıurfaspor: 0

Sakaryaspor – Amedspor

Haftanın maçları

Esenler Erokspor-Gençlerbirliği

Manisa FK-Adanaspor

Keçiörengücü-Boluspor

Ümraniyespor-Fatih Karagümrük

Ahlatcı Çorum FK-Sakaryaspor

Şanlıurfaspor-Teksüt Bandırma Spor

MKE Ankaragücü-Uğur Okulları İstanbulspor

Erzurumspor FK-Yeni Malatyaspor

Siltaş Yapı Pendikspor Futbol -Alagöz Holding Iğdır FK

Amed Sportif Faaliyetler-Kocaelispor

İrfan TARAKÇIOĞLU-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu