Elveda Mert Hakan Yandaş! Yeni takımını resmen açıkladılar...

Fenerbahçe'de sözleşmesinin bitmesine çok kısa bir süre kalan Mert Hakan Yandaş için son derece sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertli yönetimin yeni sözleşme önermediği Mert Hakan Yandaş, komşu ülkeye gitmeye hazırlanıyor. İşte detaylar.

Gazete Güncel- Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Kanarya'da geleceği en çok merak edilen isimlerin başında gelen ise Mert Hakan Yandaş. Takımın kaptanlarından ve taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan milli oyuncu, Yunanistan'a gidiyor.

MERT HAKAN YANDAŞ, PAOK'A GİDİYOR

Milli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, çok konuşulacak bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Yunan basınında yer alan habere göre; Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk ipini göğüsleyen PAOK, Fenerbahçe'de sözleşmesi haziran ayının sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş ile prensip anlaşmasına vardı. Haberin detaylarında, resmi imzaların temmuz ayının başında atılacağı bilgisine yer verildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Süper Lig devi Fenerbahçe'de tam 4 sezondur forma giyen Mert Hakan Yandaş, çubuklu forma ile tüm kulvarlarda 122 maça çıkarken bu mücadelelerde 5905 dakika süre bulabildi. 30 yaşındaki milli oyuncu, bu sürelerde 10 gol ve 21 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr

Spor Haberleri

Erzurumspor FK, Pazar gününe hazırlanıyor
Erzurumspor FK: Eren'e 3 kala…
Fenerbahçe'de Mourinho için hesaplar yapılmaya başlandı!
Erzurumspor FK: Geçmiş olsun Ataberk Dadakdeniz
Sergen Yalçın, Jose Mourinho'ya canlı yayında patlayarak ilginç bir iddiada bulundu!