Erzurum BAL'landı!

Yeni sezon hazırlıkları için şimdi de BAL takımları kamp için Erzurum’u mesken tuttu..

Gazete Güncel- Yeni sezon öncesi yabancı takımlar da dahil, bir çok süper lig ve farklı liglerden 50’ye yakın takımın kamp yaptığı Erzurum, şimdilerde BAL ligi temsilcilerinin gözdesi konumunda.

Fikstür çekilmesine rağmen henüz maç tarihleri belirlenmeyen BAL liginde çoğu takın da sezon başlamadan çalışmalarını gerçekleştirmek için Erzurum’u mesken tuttu. Erzurum’un BAL ligi temsilcisi Tortumspor Sway Otel’de kamp yaparken, Ünyespor da Hilton Otel’de kamp çalışmalarınıa devam ediyor. Bugün de Malatya’nın BAL temsilcisi Malatyaspor, 14 günlük sezon öncesi kamp için Erzurum’a gelecek ve Ramada Otel’de konaklayacak.

İlk tercih irtifa sahaları

Bu arada, artık BAL ligi takımlarına hizmet etmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa sahalarının çoğusu şimdiden bakım ve onarıma alındı. Çok sayıda takımın çalışması sebebiyle bozulan zeminin düzeltilmesine, gelecek sezona hazırlanmasına şimdiden başlandığı gözleniyor. Sadece 4 sahayı hazırda tutan Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü yetkilileri, yeter kadar saha bulunduğunu, isteyen takımlara saha verileceğini bildirdi. Erzurum’a kamp amaçlı gelen takımlar öncelikle Yüksek İrtifa sahalarını kullanmak istiyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de 4 sahayı hizmete açmasına rağmen gelen takımların Yüksek İrtifa sahalarını tercih etmeleri de dikkat çekiyor.

Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu