Erzurum için sağanak yağış uyarısı : Valilik çağrı yaptı

Bir süredir Erzurum'u etkisi altına alan sağanak yağışlar Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün de devam edecek. Doğu Anadolu Bölgesi'nde havanın aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bildirildi. Erzurum Valiliği uyardı

Gazete Güncel- Erzurum Valiliğinden yapılan uyarıda şu bilgilere yer verildi: 

Gok Gurultulu Saganak Yagis!
Meteoroloji 12. Bolge Mudurlugunun 07.07.2024 tarih ve 28 nolu Meteorolojik uyarisina gore; bugun ogle saatlerinden itibaren Erzurum ve Ardahan' da yerel olarak kuvvetli saganak ve gok gurultulu saganak yagis beklendiginden sel, su baskini, yildirim, ulasimda aksamalar, yagis aninda kuvvetli ruzgar ve yerel dolu yagisi gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmasi gerekmektedir.

Erzurum Valiligi 

Erzurum için Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü  nedir?

Erzurum İçin 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Erzurum için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Erzurum hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 24°. Yarın için Erzurum hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 24°. 9 Temmuz 2024 Salı Erzurum hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 25°. 10 Temmuz 2024 Çarşamba Erzurum hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 24°. 11 Temmuz 2024 Perşembe Erzurum hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 27°.

Doğu Anadolu Haberleri

İl Müftüsü Fakirullahoğlu göreve başladı