Erzurum İl Başkanı Yurdagül'den MHP Lideri Bahçeli'ye özel davet

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, yeni hizmet binasının açılışına davet etti.

Gazete Güncel- Milliyetçi Hareket Partisi (MH) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ve MHP Erzurum teşkilatı Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, yeni hizmet binasının açılışına davet etti.        

               

İl Başkanı Adem Yurdagül, Genel Başkan Bahçeli'ye MHP Erzurum İl Başkanlığı'nın yeni binasının özel, tarihi ve yapısal durumlarını anlattı. Bunun üzerine Bahçeli, "Şanlı tarihimize yakışan bu binanın envarterimize girmiş olmasından dolayı memnumum.  Erzurum’a kazandırılmış olan bu değerli eserden dolayı gurur duydum. Yapılan bu güzel hizmet ile Dadaşlar diyarı Erzurum’a mührünüzü vurdunuz" şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin uygunluğu durumunda, Erzurum'daki yeni hizmet binasının açılışına katılacağını ifade eden Yurdagül,  "Hizmet binamızın açılışı için davet ettiğimiz muhterem büyüğümüz, uygunluğu durumda katılmaktan ve kıymetli hemşehrilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyacağını belirterek, tüm Dadaşlara selamlarını iletti" dedi.

erzurumpost.com

Erzurum Haberleri