Erzurum'da 40 günlük bebeği ile mezun oldu

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan Funda Yıldırım, mezuniyet heyecanını kırk günlük bebeği ile yaşadı.

Gazete Güncel- Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı. Diploma sevinci yaşayan genç iletişimciler, mutluluklarını aileleri ile paylaştı.

İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan 34 yaşında ki Funda Yıldırım'da törene çocukları ile katıldı. Beş yaşında ki kızı ve 40 günlük oğlu ile diploma almaya çıkan Yıldırım, çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek mutluluğunu paylaştı.

Çocukları ile okumanın kendisine daha çok güç verdiğini belirten Yıldırım, "Zorlu ve keyifli bir öğrencilik yaşadım. Hem annelik hem öğrencilik yapmak bana zaman zaman zor olsa da eşimin desteği ile bu gün diplomamı aldım. 40 önce dünyaya gelen bebeğimle ilgilenirken bir yandan da sınavlarıma hazırlandım. Fakülteye başladığım da diğer çocuğum da küçüktü. Şimdi onlarla birlikte bu diplomayı almak benim için çok güzel bir anı olarak kaldı. Tüm hocalarıma çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Erzurum Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Erzurum Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Ayşe Nur ERDOĞDU/ Sabah

Erzurum Haberleri

Otokoç 2. El Erzurum'da