Erzurum'da Buzda Wilma rüzgarı esti

Amerikalı ünlü paten hocası, Erzurum’da Kazaklar için ter döktü..

Gazete Güncel- Bir süreden beridir Erzurum’da kamp yapan ve dün kentten ayrılan Kazakistan Sürat Pateni Milli takımı, Amerikan antrenörü ile iz bıraktı.

Daha önce de Amerika Sürat Pateni Milli takım çalıştırıcılığı olan Wilma Boomstra, artık Kazakistan Milli takımının başarısı için ter döküyor. 18 gün süren kamp tamamlayan ve sabah kara, öğleden sonra da buz olmak üzere günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan Kazakistan Sürat Pateni Milli takımında en çok dikkati 38 yaşındaki Amerikalı paten hocası çekti. Sempatik hareketleri ile antrenmanları seyirci de çeken Wilma Boomstra, Erzurum’dan mutlu ayrıldı. Erzurum gibi kış ve buz sporları merkezinde kamp yapmanın kıymetli olduğunu ifade eden ünlü sürat paten hocası, ‘’ Burası kamp ve antrenman için uygun bir şehir. Burada alınan antrenman, sporcularımıza yeni dönemde çok faydası olacak’’ dedi. Kaldıkları RAMADA Otel’in yönetici ve çalışanları ile tek tek görüşen, ilgilerinden ötürü teşekkür eden Wilma Boomstra,  bir sonraki kamp proğramını da yine Erzurum’da gerçekleştireceği sözünü verdi.

Toplu fotoğraf

Bu arada, Kazak takımı ile birlikte aynı otelde kamp yapan Türkiye, Almanya ve Bulgaristan Milli takımının kampı da yarı itibariyle sona eriyor. Zaman zaman ortak antrenman yapan ülke sürat patencileri, Otel Genel Müdürü Altuğ Kargı’nın ricası üzerine hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu