Erzurum'da ev ve arsa aldılar: Gözde kramponlardan gözde yatırım!

Fatih Tekke, Sabri Sarıoğlu gibi çok sayıda futbol adamı ve futbolcu, yatırım amaçlı Erzurum’da ya arsa ya da ev satın almışlar..

Gazete Güncel- G.Saray’ın ve Türk Milli takımının eski oyuncularından, şimdinin Türkiye U 17 Milli takım teknik direktörü Sabri Sarıoğlu’nun Erzurumlu olmamasına, sadece kayak ve kamp için gelmek durumunda olduğu Erzurum’da yatırım amaçlı ev satın aldığını öğrenip haber yaptığımda haberdar oldum başka yatırımcı futbolcu ve futbol adamlarını.

Sadece Sabri Sarıoğlu değil, şu an Alanyaspor teknik direktörü olan ve Trabzonspor’dan daha çok tanıdığımız golcü Fatih Tekke’nin de Erzurum’da yatırımın olduğunu görüyoruz. En son sezon öncesi takımı Alanyaspor’un kampı için Erzurum’a gelen ve burada bir çok dostu da bulunan, boş zamanlarında ziyaretler gerçekleştiren Fatih Tekke’nin de bir arsasının olduğu bilgisini edindim. Çat yolu üzerinde devasa bir arsayı çok önceleri satın aldığını ve çiftliğe dönüştürmeyi planladığı bu arsa üzerinde arıcılık yapıldığı haberini aldım. Tekke hoca, arsa sayesinde Erzurum ile olan bağını da koparmayacağa benziyor. Erzurum’da Kulak Burun Boğaz Kliniği bulunan Op. Dr. Ozan Kutuban ile de arkadaşlığı bulunan, başarılı operatöre sık sık ziyaretleri basına da haber olan Fatih Tekke’nin çiftlik kurarak özellikle yaz aylarında sıcaklardan kaçıp burada ikamet etme planları yaptığı öğrenildi.

Ev aldılar, komşu oldular..

Sabri Sarıoğlu ve Fatih Tekke mi sadece Erzurum’da yatırım amaçlı arsa, ev alan? Elbette hayır. Öğrendiğime göre, Spor Bilimleri Fakültesi’nde de öğretim gören Erzurumspor FK kaptanı Mustafa Yumlu ile stoper Mustafa Akbaş da Erzurum’da ev satın aldılar. Dadaşkent’de bahçeli villa satın alan ve burada ikamet eden ikili, sadece sahada değil, ev olarak da komşular. Aynı durumda Eren Tozlu ve Celal Hanalp’in de yine Dadaşkent’te ev satın alarak yatırım yapan oyuncular olduğunu biliyoruz. Mavi-beyazlıların tecrübeli oyuncularından Orhan Ovacıklı da Erzurum’da aynı şekilde ev satın alan isimlerden..

Oltan ve Aykut da boş geçmedi..

Erzurumspor eski futbolcularından Oltan Karakullukçu ile Trabzonspor’da da bir dönem futbol oynayan, Erzurumspor’da da top koşturan Aykut Demir de yatırım amaçlı arsa alanlardan..Oltan’ın konut yapılmasına yönelik imarlı arsa satın aldığı, tecrübeli kramponun da at çiftliği kurduğu, zaman zaman Erzurum’a gelerek ailesi ile burada vakit geçirdiği ifade ediliyor.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Erzurum Haberleri

REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU’NDAN TÜMGENERAL ALTUĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Vali Çiftçi: "Gaziler bize gurur dolu bir tarih emanet etti"