Erzurum'da Katar-Libya oynadı, taraftar yaşadı

Erzurumlu futbolseverler artık yabancı takımların hazırlık maçlarını izleme ayrıcalığına kavuştu..

Gazete Güncel- Erzurum, bu sezon kamp için gelen yabancı futbol takımlarında altın dönemini yaşıyor.  Farklı liglerde mücadele eden bir çok yerli takım kadar artık yabancı takımların da gözde kamp merkezlerinden biri olan Erzurum’da, futbolseverler sadece yerlilerin değil, yabancı takımların da hazırlık maçlarını izleme ayrıcalığına ve mutluluğuna sahip oldu. Daha önce olduğu gibi önceki gün de Erzurum’da bir süredir kamp yaban yabancı iki ülke takımı hazırlık maçı yaptı ve futbolseverler, farklı ülkelerin takımlarının hazırlık maçlarını izleme lüksünü tattılar.

Katar-Libya karşı karşıya!

Katar süper lig temsilcisi Mesaimeer SC takımı ile Libya’nın en çok galip gelen takımı olarak tarihe geçen süper lig takımı Al İttihad takımı karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 1 nolu sahada oynanan bu zevkli ve çekişmeli maçın ilk yarısında taraflar gol kaydına muvaffak olamadılar. Erzurum bölgesi hakemlerinin yönettiği karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı goller vardı. Mohamed Djenedi ile 1-0 öne geçen Katar ekibi Mesaimeer SC takımı, üstünlüğünü koruyamadı ve Muad Isa’nın şık vuruiunda kalesinde golü gördü. Dostluk havasında geçen karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında sonuç değişmedi ve maç 1-1 beraberlikle son buldu. Çok sayıda Erzurumlu taraftarın da seyrettiği karşılaima YOUTUBE’den de canlı olarak yayınlandı.

Tur’cudan darp iddiası!

Bu arada, karşılaşma sonrası her iki yabancı takımın tur organizatörü Serkan Çeri, Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp merkezinin bir saha görevlisinden kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayette bulundu. Soyunma odasının suları akmıyor diye çıkan tartışmada görevlinin Serkan Çeri’ye fiziki şiddette bulunduğu öne sürüldü. Olayla ilgili açıklama yapan Çeri, çok sayıda yabancı takımı Erzurum’a getiren bir firmanın yöneticisi olarak yaşadığından üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu