Erzurum'da Öldü zannettiler uyuduğu anlaşıldı

Erzurum’da kendisinden haber alınamayan ve öldüğünden şüphelenilen Ö.U. (29) isimli şahıs ekipleri harekete geçirdi. Polislerin cevap alamayınca çilingirle açarak girdiği evde Ö.U.’nun uyuduğu anlaşıldı.

Gazete Güncel- Olay Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Şükrüpaşa Mahallesi’nde bir apartmanın bodrum katında meydana geldi.

Özel bir şirkette çalışan Ö.U.’ya şehir dışında yaşayan annesi bir gün boyunca ulaşamadı. Annesinin telefonlarını açmayan ve haber vermeden iş yerine de gitmeyen şahıs, panik yarattı. Telaşlanan anne 112 acil çağrı merkezini arayarak oğluna ulaşamadığını ve hayatından endişe ettiğini söyledi.

İhbar üzerine bahse konu adrese giden polis ekipleri defalarca kapıyı çaldı, pencerelerin camına vurdu. Uzun süren çabalara rağmen sonuç alamayan ekipler, çilingir çağırarak kapıyı açtırdı. Herkesi seferber eden gencin evde uyuduğu anlaşıldı. Polisleri karşısında görünce neye uğradığını şaşıran Ö.U.’nun herhangi bir sağlık problemi bulunmadığı, tehlikeli bir durumda olmadığı anlaşıldı.

Manolya Bulut-Pusula Gazetesi

Erzurum Haberleri

REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU’NDAN TÜMGENERAL ALTUĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Vali Çiftçi: "Gaziler bize gurur dolu bir tarih emanet etti"