Erzurum'da Sert maç yarıda kaldı

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Antalyaspor ve Sepahan FC arasındaki hazırlık maçı yaşanan gerginlikler nedeniyle 27. dakikada hakem kararıyla durduruldu.

Gazete Güncel- Trendyol Süper Lig ekibi Antalyaspor ve İran Persian League ekibi Sepahan FC Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yaptıkları hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yyaşanan gerginlikler nedeniyle duran maçta Akdeniz ekibi 3-0 geriye düştü. 19. dakika da 3 gol yiyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alex de Souza Sepahan takımının sert oyunu karşısında sakatlık riskini önlemek için oyuncularını sahadan çekti.

Antalyaspor’dan açıklama geldi

Antalyaspor’dan yapılan açıklamada müsabakanın sertlik ve sakatlık riski nedeniyle yarıda kaldığı belirtilerek, "Antalyaspor ile BF Sepahan arasında oynanan hazırlık karşılaşması, her iki takım oyuncularının sakatlık riskinin artması sonucu teknik ekiplerin talebi ve müsabaka hakeminin onayı ile 27. dakikada sonlandırılmıştır” denildi.

Alex Erzurum’da kazanamadı

Teknik direktörlüğünü Alex de Souza’nın yaptığı Akdeniz ekibi Erzurum’da galibiyetle tanışamadı. Kırmızı beyazlı ekip, ilk hazırlık maçında Süper Lig ekibi EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşırken bu mücadeleden de 1-0'lık skorla yenik ayrıldı. Son hazırlık maçında Sepahan takımıyla karşılaşan Antalyaspor, 27. dakikada yarıda kalan maçı 3-0 geri kapattı.

Haber-Ali KAYA/ Pusula

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu