Erzurum'da SMS'le gelen ihbar bıktırdı

Erzurum’da SMS’le gelen ihbar polis ekiplerini harekete geçirdi. Psikolojik problemleri olduğu öğrenilen genç kızın attığı “Burada durmak istemiyorum, nefes alamıyorum, beni kurtarın” benzeri mesajları daha önce de birçok kez gönderdiği öğrenildi.

Gazete Güncel- Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı AbdurrahmanGazi Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında oturan H.A. (16) isimli genç kız polis ekiplerini seferber etti. Cep telefonunun SMS kısmından 155’e mesaj gönderen H.A., “Burada durmak istemiyorum, nefes alamıyorum, beni kurtarın” gibi ifadeleri içeren cümleler yazdı.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube ile Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri kızın ailesiyle birlikte yaşadığı eve gitti. Sağlık ekiplerine de haber verilmesiyle olay yerine ambulans da geldi. Polisin genç kızın ailesiyle görüşmesinin ardından 112 görevlisi muayene yaptı. Herhangi bir yaralanma, zorla tutulma gibi durumu olmadığı anlaşılan H.A.’nın psikolojik sorunları olduğu ve sürekli benzer şekilde mesajlar göndererek ihbarda bulunduğu öğrenildi.

Genç kız tedbiren ambulansa bindirilerek Şehir Hastanesi’ne götürüldü.  

Manolya BULUT-Pusula Gazetesi

Erzurum Haberleri

REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU’NDAN TÜMGENERAL ALTUĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Vali Çiftçi: "Gaziler bize gurur dolu bir tarih emanet etti"