ERZURUMSPOR ALT YAPIDA NELER OLUYOR?

Daha düne kadar el üstünde tutulan Erzurum'lu oyunculara şimdi neden birer birer kapı gösteriliyor!

Gazete Güncel-  İşte çok konuşulacak o yazı... Alt Yapıda neler oluyor? 

Hayırdır beyler!... 

Daha düne kadar transfer yasağının olmasından dolayı el üstünde tutulan Erzurum'lu oyunculara şimdi neden birer birer kapı gösteriliyor! 

Son günlerde Erzurumspor alt yapısı ile ilgili pis kokular yayılmaya başlandı.

Özellikle Erzurum'lu genç sporculara karşı sergilenen tavır velileri isyan ettirirken, bazı velilerinde kulüp tesislerinde antrenörlere karşı işi yumruklamaya dahi götürdü! 

Yanlış okumadınız. Erzurumspor kulüp tesislerinde bir veli bir alt yapı antrenörüne tekme tokat girişmiş! 

Peki sebep ne? 

Sebebi, diğer illerden gelen oyunculara daha fazla şans verilmesi ve oğlunun haksız yere kapı önüne konulması. 

Bu aslında alt yapıdaki olayların belkide en basiti! 

Evet Erzurumspor alt yapısında  bir tarafta torpil, diğer tarafda ise adam kayırmacılık almış başını gidiyor! 

Bakın bir veli kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve adeta isyan etmiş. Haksızda sayılmaz çünkü oğlunun mavi beyazlı hayalleri elinden alınmış. işte velinin yaptığı o paylaşımdan bazı cümleler. "Sen yerden göğe kadar haklısan Oğlum Bu sene senin son senendi Temmuzun 1'de anteramana aldılar haftada 6 gün gittin geldin geldin Nasılki tahta açıldı oradaki hocalar birilerinin refaransıyla vede kendi getirdiklerine Lisans çıkarttı.  Seni transfer sezonunun bitmesine bir hafta kala kapının önüne koydular. Bir haftaya ben seni nereye götüreyim. Gördün Tortumsporu bile aradım, "Abi biz kadroyu tamamladık" dediler.  Oturduğun zamanda adalet adaletten bahsediyorlar.  Adalet üç kelimelimeden ibaret değildir"... 

ALT YAPIDAN SORUMLU YÖNETİCİ KİM? VE NERDE?... 

Sahi Erzurumspor'da alt yapıdan sorumlu yönetici kim?

Veya varmı! 

Geçtiğimiz sezon hatta ondan önceki sezon transfer yasağı olmasından dolayı dört elle sarınılan Erzurum'lu gençler şimdi neden kapı önüne konuluyor. Yasak kalktı transferler yapıldı ondanmı?

Yoksa Diğer illerden gelen TORPİLLİ gençlermi?. 

Erzurumspor'da bir yönetim boşluğunun olduğunu herkes biliyor ve görüyor. Çünkü kulüpte yönetimsel anlamda tüm yük bir tek başkan Ahmet Dal üzerinde.

Sayın Dal'a sormak lazım, Alt yapı yöneticisi nerde ve bu olup bitenler nedir?. 

Kulübün onursal başkanı ve aynı zamanda büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen'in alt yapıya verdiği önemi çok iyi biliyoruz. Hatta sayın Sekmen'in çabaları ile Özgürler, Cengizhanlar, Muhammet Furkanlar, Yakuplar, Oğuzhanlar ve daha bir sürü Erzurumlu genç A takımda oynayıpta bu takımı zor günlerinde başarıya koşturmadımı?..

YAZIKTIR GÜNAHTIR 

Sayın başkan Ahmet   Dal ve birkaç yönetici, bir ata sözü var "Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"... 

Eyyy başkan Ahmet Dal ve Birkaç yönetici,  Erzurumlu gençlere sahip çıkılıp hatta el üstünde tutulması gerekirken, alt yapıdaki antrenörlerin keyfi veya başka illerden gelerek TORPİL'li olan gençlere sarılmasına neden göz yumuyorsunuz? 

Yaz kış demeden amaçları sadece gelecekte Erzurumspor formasını giymek olan ve bu hayal ile hiç bir antrenmanı kaçırmayan hatta aç gidip aç gelen Erzurum'un öz evlatlarına neden bu reva görülüyor? 

Yoksa "harç bitti yapı paydos"mu? 

Yani iş görülene kadar mı? 

Sözün özü.

Naci ERGEN yazdı... 

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu