Erzurumspor FK 40'lara karıştı

Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'u mağlup etmesinin ardından 3 puanını hanesine yazdırdı ve 37 olan puanını 40'a çıkardı.

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig 23. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 7-0 mağlup eden Erzurumspor FK, 37 olan 40'a yükseltti.

Lig'de oynadığı 23 mücadelede 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle maç fazlasıyla 2. sırada bulunan Erzurum ekibi bu sezon ligde 40 ve üstü puana ulaşan ikinci ekip oldu. 40 ve üstü puana ilk ulaşan ekip ise ligin liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor oldu.

Dadaşlar Trendyol 1. Lig'de 12 Şubat Çarşamba günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Müsabakaya mutlak galibiyet paralosı ile çıkacak mavi*beyazlı ekip hata yapmayarak Süper Lig yolundaki hedefine devam etmek istiyor.

Ligin ilk yarısındaki maçı Gençlerbirliği 1-0 kazanmıştı.

Ali Kaya/ Pusula

Spor Haberleri

Kutlu'ya, Başkan Dal'dan 3'üncü yıl plaketi
Tortum'a galibiyet haram: 0-2
Icardi 'Deja Vu' diyerek paylaştı, Acun Ilıcalı'dan tepki geldi
Adana Demirspor Kulübü Başkanı istifa etti
Adana Demirspor, Galatasaray maçında sahadan çekildi