Erzurumspor FK: Açılışı Dadaş yapacak!

Haftayı puansız kapatan Erzurumspor FK, ligin 6’ncı haftasının açılış maçında sahne alıyor. Saat 20.00’de Kazım Karabekir stadında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Esenler Erokspor karşısına çıkacak olan dadaşlar, iç sahadaki galibiyet peşinde

Gazete Güncel- Evinde oynadığı Ankaragücü ve Yeni Malatyaspor maçlarını galip bitiren dadaşlar, üst sıralara tırmanmak için gol yemeden bir galibiyet daha istiyor ve bekliyor.

Erok sinyali verdi

Teknik direktörlüğünü Erzurumspor’da şampiyonluk yaşayan teknik adamlardan Mehmet Altıparmak’ın yaptığı Esenler Erokspor, geçen hafta Iğdır deplasmanında aldığı sürpiz galibiyet ile dikkat çekti. Rakibini mağlup eden Erok takımı, aldığı bu galibiyet ile bu haftaki rakibi Erzurumspor FK’ya da korkuu saldı. Teknik direktör Hakan Kutlu, bu galibiyet ile moralli gelecek olan Erok maçını ciddiye almalarını istedi.

Kupada gözümüz yok!

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, 2.eleme turu kura çekiminin ydün apıldığı Türkiye Ziraat kupasında hedeflerinin olmadığını, tamamen lige konsantre olduklarını söyledi. Erzurum’un 3.eleme turundan sonra kupa maçlarına dahil olacağını belirten Dal, ‘’ Sadece bizim için değil, bizim gibi zaten bütçeleri kısıtlı her takım için bir külfet bu kupa maçları. Gitmek, gelmek, bir sürü masraf. Elbette normal lig maçlarında oynamayan oyuncuların sahne aldığı maçlar bu maçlar. Sadece onlar için çok iyi’’ ifadesini kullandı.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu