Erzurumspor FK: Dadaş stok yaptı!

Antrenmanlara hatta hazırlık maçlarına çıkarılmalarına rağmen isimleri resmen ilan edilemeyen, taraftarın da ancak tel örgüler ardından izleyebildiği oyuncular, bu sayede hem idman eksikliklerini gidermiş, hem de uyum sorununu çözmüş olacaklar

Gazete Güncel- Yeni sezon hazırlıkları için bugün yeniden start verecek olan Erzurumspor FK, kapalı transfer tahtasının açılması halinde rezervinde bir çok oyuncu bulunduruyor.

Yoğun ve yorucu bir dönemi geride bırakan Erzurumspor, yine oldukça yorucu ve zorlu bir döneme giriyor. Kapalı transfer tahtasının açılması için ‘Küllerimizden doğuyoruz’ mottolu kampanyasını sürdüren ve dün İstanbul’da iş insanları ile görüşme yaparak kaynak teminine çalışan mavi-beyazlı yönetim, iç transfer kadar dış transferde de boş durmadı.

Ajandada yeni isimler de var

İç transferde Estrela haricinde hedefini tutturan, teknik direktör Hakan Kutlu’nun yeninden takımda görmek istediği sözleşmesi sonlanan oyuncular ile yeniden el sıkışmayı başaran Erzurum yönetimi, bir yandan da boş durmadı, ihtiyaç duyulan mevkiler için dış transfer gerçekleştirdi. İmza aşamasında olunan ama transfer yasağı olduğu için imza attıramayan mavi-beyazlı yöneticiler, problem çözüldüğü an en kısa zaman içinde bu imzaları atacak, attıracak ve Federasyona bildirecek. Mevcut gelen yeni oyuncuların yanısıra başka oyuncular da yönetimin ajandasında var.. Yönetim, tahta ile ilgili ışık vermesi halinde ertesi gün bu oyuncular Erzurum’da olacak.

Bir taşla iki kuş!

Dış transferde anlaşma sağlanan ve hatta çoğu Erzurum’a gelerek sezon hazırlıklarına da katılan oyuncuların bir yerde getirilmeleri sezona hazırlanmaları anlamına da geliyor. Geçtiğimiz sezon oynayan ama tatilden dolayı idmansız olan oyuncular için de gelmeleri ve takımla birlikte idman yapmaları iyi oldu görülüyor. Bu sayede bir taşla iki kuş vurmayı hedefleyen yöneticiler, aldıkları isimleri de teknik direktörlerine onaylattı öyle getirdiler.

Aralarında kaleci de dahil farklı mevkiler için transferi düşünülen ve şu anda Erzurum’da bekletilen oyuncular da geçen bu süre içerisinde hem idmansız kalmadılar hem de takımlarını ve de kenti tanıma imkanı buldular. İkinci etap çalışmaları sona ermesine rağmen izin verilmeyen ve Erzurum’da tutulan oyuncuların da anlaşma halinde uyum sorunu diye bir sorunları olmayacak gibi duruyor.

Bugüne kadar isimleri bir sır gibi saklanan, hazırlık maçlarında forma giyseler bile resmen ilan edilmeyen oyuncuları da ancak mavi-beyazlı taraftarlar bugüne kadar hep tel örgüler arkasında izlediler.

Vedat REFAYELİ - Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

İki talip birden! Ryan Kent yeniden Ada yolcusu
Erzurumspor standı damga vurdu
Bir teşekkür de Harbiş'e geldi: Genç futbolcu Erzurumspor FK'da
Mavi-beyazlı camianın yeni sloganı oldu: Böyle gitsin havalar bozulmasın aralar!
Tortum yara saracak: 7 yemişlerdi