Erzurumspor FK: Dadaş'ın 3 on biri oldu!

Art arda transferler ile kadro zenginliği yaşamaya başlayan Erzurum’da profesyonel sözleşmesi olan tam 39 oyuncu yer alıyor.

Gazete Güncel- Her mevkide en az 3 oyuncunun yeraldığı mavi-beyazlı ekipte ki oyuncu sayısının çokluğu taraftarı memnun ederken, bu durum daha şimdiden teknik heyet için sorun gözükmeye başladı gibi duruyor.

İç ve dış transferde dur-durak bilmeyen, hızını alamayan Erzurumspor FK şu an itibariyle tam 39 profesyonel sözleşmeli futbolcuya sahip konuma geldi.2 yeni kiralık oyuncu takviyesi ile kadrosunu daha da güçlendiren mavi-beyazlılar, an itibariyle onbir sıkıntısından bir hayli uzak. Zira sadece bir onbir değil, en az 3 onbir yapacak bir kadro derinliğine sahip olan mavi-beyazlılar, zorlu Gençlerbirliği deplasmanına gitmeye hazırlanırken tam tamına oyuncu olarak 39 oyuncuya sahip bir takım hüviyetine bürünmüş durumda. Hemen hemen her mevkide alternatifli kadro oluşturan Dadaşların bu oyuncu bolluğu belki taraftarı memnun ediyor ama ideal kadro konusunda teknik heyeti de epey zorlayacağa benziyor.  Teknik direktör Hakan Kutlu’nun gerek taktik idmanlarında ve gerekse lig maçlarında duruma göre hem bir ideal kadro hem de bazı oyunculara süre vermek suretiyle alternatifli mevkide oyuncular tespit edecek.

Bir santrafor hayali var

Bu arada geniş kadro kuran ve teknik heyeti de zorlayacağa benzeyen kadroya en azından bir kaliteli golcü alınması gündemde. Öteden beri ligi tanıyan, gol yollarında becerikli bir oyuncu arayışını devam ettiren mavi-beyazlıların, transferin son günü olan 13 Eylül’e kadar bu transferi de gerçekleştirmeyi planlıyor. Mavi-beyazlı kulüp yönetimi, transferini gerçekleştirmeyi düşündüğü on numara santrafor için nokta transfer yapma hedefi ve hayali var. Bu ismin özellikle Türkiye liglerinden oynamışlığı olan, tanınmış bir forvet oyuncusu olması ihtimal dahilinde.

Serkan 27 dedi

Gençlerbirliği deplasmanı hazırlıklarına dün de devam eden Erzurumspor FK’da dün genç futbolculardan Serkan Köse’nin doğum günüydü. Bir yaş daha alan futbolcuyu, bu anlamlı ve kendisi için özel gününde takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Bir süre önce Mardin 1969 takımından Erzurum’a gelen Trabzon doğumlu forvet oyuncusu 27 yaşına bastı.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu