Erzurumspor FK: Dadaşın bütün planı galibiyet üzerine

Zorlu Alagöz Holding Iğdır FK maçı için dün otobüsle Iğdır’a giden Erzurumspor FK’da bütün planlar galibiyet üzerine kuruldu.

Gazete Güncel- Erzurumspor FK’da zorlu Alagöz Holding Iğdır FK maçı için bütün planlar hep 3 puan üzerine kuruldu. Özellikle son 2 antrenmanını taktik ağırlıklı yaptıran ve oyunculara maçta uygulayacakları stratejiyi anlatan teknik direktör Hakan Kutlu, 3 puan ile dönülmesi üzerine plan yaptı. Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan ve sükse de oluşturan Iğdır takımının zaaflarını anlattığı oyuncularından mutlak baskılı oyun ortaya koymalarını isteyen Kutlu, bol bol şut da çalıştırdığı futbolcularından müsait anlarda sık sık kaleye de şut atmaları talimatını verdi. İlk galibiyetlerini bu deplasmanda almalarını isteyen Kutlu, bir dış saha galibiyeti ile seriye geçeceklerini söylüyor.

Akbaş yok, Mamba var

Erzurumspor FK’nın dün Iğdır’a giden kafilesinde tam 22 futbolcu yeralıyor. Bu futbolcular arasında geçtiğimiz sezon Tuzlaspor forması giyen Streil Mamba da var. Teknik direktör Hakan Kutlu’nun geçen hafta oynanan Erok maçında maç kadrosuna dahil etmediği oyuncuya bu maçta forma vereceği ama ikinci yarıda bunu gerçekleştireceği bekleniyor. Kalede yine Ataberk’in forma giymesi beklenirken, özellikle geçen hafta yaptığı klas asistiyle maçın yıldızı olan ve sonradan oyuna giren Muhammed Furkan Özhan’ın onbirde sahaya girebileceği de öngörülüyor.. Başarılı solbek, Erok maçında galibiyetin mimarı olarak taraftarın da gözdesi oldu.

Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Erzurumspor FK: Göktuğ çabuk atlattı!
Erzurumspor FK: Roshi'den gollü başlangıç
Erzurumspor FK'da Mamba sahne alıyor
Erzurum iki arada bir derede kaldı
Haftanın açılış maçı: Iğdır FK - Erzurumspor FK