Erzurumspor FK: Dadaşın Körfez çıkarması

Trendyol 1.Ligin 3’ncü haftasında Erzurumspor, Körfez ekibi Kocaelispor ile bugün akşam saat 21.00’de haftanın açılış maçında Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Gazete Güncel- Ligin ilk 2 haftasında Bandırmaspor deplasmanında 3-2 mağlubiyet alıp , evinde de Ankara ekibi MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup eden Erzurumspor, 3. hafta maçında deplasmanda, lige Gençlerbirliği ve Pendikspor galibiyetleri ile başlayan  Kocaelispor’a konuk olacak.

Hemşehri desteği

3. haftaya  hem  transfer yasağının kaldırılması , hem de  Ankaragücü karşısında alınan galibiyet sebebiyle moralli giren Erzurumspor,  Kocaeli’de kampa girdi. Ligde 3 puan ile 9. sırada yer alıyor.

Öte yandan Müsabaka için Kocaeli’ye ulaşan Erzurumspor FK kafilesi , Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyeleri ile Erzurumlular tarafından karşılandı. Teknik Direktör Hakan Kutlu ve Kaptan Mustafa Yumlu ile futbolculara çiçek veren Kocaeli’deki Dadaşlar, takıma başarı diledi. Müsabakada Kocaeli ve çevre illerdeki Erzurumlular tribünde takımı yalnız bırakmayacak.

Kocaeli cephesi

 

Kocaelispor da yeni sezona evinde Gençlerbirliği’ni 2-1 , 2. hafta maçında  ise deplasmanda Pendikspor’u 2-1 mağlup etti. 6 puana sahip Kocaelispor, 4.sırada yer aldı. Geçtiğimiz sezon karşılaşan takımlar maçlarda 1-1  ve 0-0 berabere kalmıştı. İki takım daha önce 6 kez karşı karşıya geldi,  2 maçı Kocaelispor, 2 maçı Erzurumspor FK kazandı, 2 müsabaka berabere sona erdi.

 

Aksuoğlu düdük çalacak

 

Bugün saat 21.00’de Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda Kocaeli Erzurumspor müsabakasını Trabzon Bölgesi A klasman hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetecek. Erkan Akbulut ve Ramazan Ufuk Avdaş’ın  yardımcılık yapacağı maçta Lütfullah Aslan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

23 Temmuz 2024’te oynanan Sivasspor’nun 1-0 galip geldiği  hazırlık maçını,

22 Ekim 2022’de Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında Altay ile 1-1 sonuçlanan müsabaka ile

 25 Aralık 2021 Spor Toto 1. Lig ‘de BB Erzurumspor’un Denizlispor karşısında 3-1 galip geldiği maçı yönetmişti.

İrfan TARAKÇIOĞLU-PUSULA Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu